ano ano vem ze som decko to podstate kazdy do 18-tky lenze ja nechapem prosto napriklad » www.birdz.sk/forum/forum.php... chce desat rozcne decko kramy ona ich chce!! no kam speje ta dnesna mlades j nechapem prosto alebo da
No nie su normalne tie dnesne deti!!!aj ja hovorim,prosim ta podme ich prevychovat!!uz nevedia asi co si zaziadat,babiky a auticka nechcu,mobilov,mp3 maju dost na rozdavania,tak si zaziadaju kramy...ved preco nie..... horor...ale 10 ROKOV,skapala som z nej!!
no ozaj teraz som si vspomenul, som vcera vecer cakal na stanici u nas v rk moju mladu,a ako tak cakam pred dveramy vonku , vybehli dve dievcata (cca 7-9 rokov), no a ako tak vybehli ako velka voda, (ako keby Maru roztrhlo) jedna s nich dost nahlas vravi,citujem:do pici,si videla to bol ten vyjebanec David, a ako najvecsie ilsli prec. vsetci ludia oci na nich krutili hlavov daktori sa zacali ujebavat do kolien ze co to islo,babky hned debatu zakrutili o tom a tak.ale keby ste ich videli no koniec. ja som nemohol. iny tlak a ked si prdstavim ze to ide cim dalej do vacsej a vacsej pici, tak radsej ani nechcem mat deti, bo ak to bude taketo, tak bohu dik teda.
to je debilná vlna,pravdepodobne by sme sa totiž takýmto tempom dopracovali k tomu,že o 30 rokov budú mať 6 ročné deti za sebou panenstvo a 4 ročné budu bežne používať vulgarizmy,a to by potom bolo asi najnutnejšie to čo sa deje takmer každých sto rokov:pohroma,od epidemie cez prírodné živly,zakaždým sa to stane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
su doma ale ak v skole tak potom uz len drat decka?