vlastne, ja patrím do bohatej rodiny lebo nezabúdame na základné rodinné hodnoty..takže nech má niekto aj kopu prachov pokým nemá rodičovskú lásku je aj tak len chudobný...
presne jak hovorí @wera5555 , my sme bohatý finančne , ale naše rodinne vzťahy su uplne o hovne..sestra príde domov , povie čau a to je celá naša debata , z matkou a otcom to isté... všetci su furt všade rozlietaný a podobne.
hm povedzme že do bohatej ale to hodnotami rodiny myslím si,že je to trošku hm blbo položená otázka lebo podľa mňa je bohatá rodina taká v ktorej vládne ta typická rodinná pohoda láska pokoj radosť.....myslím si že v takom prípade o peniaze nejde.....hm len neviem v akom zmysle bola otázka položená či je myslená po finančnej stánke ale tej takej abstraktnej kde sa jedná skor o pocity...hm
Neviem kam presne patrím, no vo svojom živote som si stanovil isté materiálne ciele, ktoré chcem/ chcel som dosiahnuť. Viac nepotrebujem. Možno som trochu nad všeobecným priemerom. No jedno viem isto. Čím viac prachov, tým mizernejší život, tým menej priateľov...
Teda keď si myslela po finančnej stránke je to rozdelenie dosť odveci...
Niekto žije tak že má byt, stravu, k tomu občas nejaká drahšia záežitosť - bicykel za 10000 Sk ktorý mu vydrží 10 rokov, auto nejaké staršie. Považuje sa za priemer.
Iný má rodinný dom, dvor, psa, v garáži dve autá, jedno staršie, druhé novšie, nerobí mu problém zainvestovať aj do nejakej drahšej veci ale zase tiež sa nepovažuje za bohatého ale za priemer...
Keď už tak si mala zvoliť príjem do rodiny... ako nad 20 000, nad 50 000...
My sme zato bohatý na:lásku,šťastie,osočovanie,papulovanie,egoizmus,sarkazmus,hulákanie pri rodinných oslavách,hulvátsky smiech...sme rodina bohatá na emócie
@pershing363 presne ako som uviedol hore a suhlasim stebou aj pretoto birdz upada lebo niekoho zaujma ci ma o halier viac alebo menej?inak trebalo by vediet ze sme jeden ako druhy a nieje dobre sa zaoberat diskriminaciou ze niekdo ma menej....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@teny555 to je naschvál tak..kto chce,nech povie medzi čím ..
myslím že toto delenie čo uvádzaš je veľmi nedostatočné
Niekto žije tak že má byt, stravu, k tomu občas nejaká drahšia záežitosť - bicykel za 10000 Sk ktorý mu vydrží 10 rokov, auto nejaké staršie. Považuje sa za priemer.
Iný má rodinný dom, dvor, psa, v garáži dve autá, jedno staršie, druhé novšie, nerobí mu problém zainvestovať aj do nejakej drahšej veci ale zase tiež sa nepovažuje za bohatého ale za priemer...
Keď už tak si mala zvoliť príjem do rodiny... ako nad 20 000, nad 50 000...