Lebo je dnes koncert, ktorý sa presunul z námestia do baru. Raz som na koncerte raziu zažila ale odo mňa si zázrakom nepýtali občiansky. Teraz síce 15 mám ale občiansky ešte nie. No a neviem do ktorej tam teda môže byť...
@mm47 nepijem, nefajčím ani nič podobné... Ten koncert mal byť na námestí a dosť som sa naň tešila. Inakšie by som do žiadnych barov/krčiem nechodila. A nikdy som v krčme nebola len tak si posedieť. Pár krát na koncertoch a asi pred týždňom keď sa natáčal jeden klip. A nepochopím, prečo tam nemám chodiť len preto, že nemám OP, keď sa správam lepšie ako tí čo OP majú.
@pubertslatinocelny máti sa to nepáči. No vypočula by si tak jednu dve pesničky, nie celý koncert. Aj keď na Inekafe som ju dotrepala ale musela som potom otrokárčiť doma viac ako inokedy za to
@etelnair Billy Barman... Už som ich raz na živo videla ale chcem znova Ale je dosť možné že tam nepôjdeme, kamarátka je po tej jednej razii celá vyklepaná, že bez OP nikde nejde aj keď máme 15.. sakra nech nám už príde
@decay no veď to.. že vôbec netuším ako to je ale aj mne sa zdá niečo také.. alebo chcem aby to tak bolo
vies co, kasli na to.. ja som pred 15 chodila po vela koncertoch po "baroch" a nikdy ma necapli (nastastie .. tak nerozmyslaj nad takymi scenarmi a chod sa tam zabavit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@pubertslatinocelny máti sa to nepáči. No vypočula by si tak jednu dve pesničky, nie celý koncert. Aj keď na Inekafe som ju dotrepala ale musela som potom otrokárčiť doma viac ako inokedy za to
@decay no veď to.. že vôbec netuším ako to je ale aj mne sa zdá niečo také.. alebo chcem aby to tak bolo
A k teme, zda sa mi, ze do desiatej, ale nie som si ista :/
Myslím že do 10. ale fakt netuším či je to tak
ale nie som si celkom istá
a prečo si nerozmýšľala,a nešla si vybaviť OP pred 15tkou,aby si ho na narodeniny už mala?