Dobry vecer!
Jednemu panovi som poslal notebook kde bol vsetko funkcny vraj ked on to dostal uz trebalo vymenit harddisk a ze uz podal trestne oznamenie voci mne a zajtra pride s policiom ked nezaplatim mu 20 euro za opravu...Mam sa bat?
Aj keby prišiel s políciou čo pochybujem len chce € naspäť tak to je len priestupok a pochybujem, že to budú riešiť bude to len tvrdenie proti tvrdeniu...
Trestne oznamenie na teba podat mohol, ale nikto sa nim zrejme nebude zaoberat, pretoze skoda nepresiahla sumu 266 eur. A ked sa mu ten notebook nepaci, tak nech ti ho posle spat a ty mu posles peniaze spat, nie?
@alpynus Áno navrhoval som aj ten rieseniu ,ale on povedal ze dal tam novy harddisk a mam zaplatit mu 20 euro bez poslenie spat ze on to nechce.A ze uz ten trestne oznamenie uz kolega riesi.
@mor123 Tak to je jeho chyba, ze najprv s tebou nekomunikoval a to s tou policiou je s vysokou pravdepodobnostou len nejaka hra. To, co sa stalo, sa podla mna neda klasifikovat ani ako priestupok a ak ano, tak by sa to najprv muselo nejak dokazat a neviem si predstavit, co take by musel vymysliet, aby sa toto dalo klasifikovat ako priestupok (ale nie som pravnik ani nic take, tak som mozno vedla uplne).
Kazdopadne ked bol s notebookom nespokojny, tak ho mal vratit spat a nie kupovat don veci a potom od teba ziadat preplatenie tych veci Ten clovek zije v nejakej zaujimavej rozpravke, zda sa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Kazdopadne ked bol s notebookom nespokojny, tak ho mal vratit spat a nie kupovat don veci a potom od teba ziadat preplatenie tych veci Ten clovek zije v nejakej zaujimavej rozpravke, zda sa.
a za 20e novy hdd ani nekupis...