Čaute.Akú knihu máte radi?Ktorú by ste si prečítali aj 1oo krát?Nedokážem prečítať hocijakú knihu,musí ma proste osloviť.Ktorú by ste mi odporúčali?Nie len nejake výmysly,ale kde sa dá zamyslietˇ alebo nejakú odbornejśíu (skôr z lekárskeho prostredia).
Pán Prsteňov všetky diely, Silmarillion, Zaklínač od Sapkowskeho všetky diely, trilogia Narrenturrum od Sapkowskeho, Traja kamarati od Remarqua, všetko od E.A. Poe, a vela vela iných kníh...
ja som zatazena na princezne od meg cabotovej a kedysi som strasne zrala alicu. to su take farebne paperbacky alica a...XXX vsetky mam a potom klasika harry potter pan prstenov mozno dzinsovy dennik /teraz vysla aj dvojka juchuu/ a adrian mole vsetky diely
Potterovky,Twilight ságu,Staré grécke povesti a báje ,Kroniky Narnie niektoré časti ale to veľmi nemusím...a chcela by som si motýlika prečítať,len ho nemôžem stiahnúť z netu lebo už ho vydali a peniaze teraz nemám
noo tak podlamna daktore ktore tu už spominali nechce sa mi to tu znovu pisať len som tu newidel jednu uplne naj knihu ARTEMIS FOWL ma to 6 časti siedmu pišu a je to fakt naj kniha na svete
Živý bič sa mi asi nikdy nepresýti. a je dobrý aj na zamyslenie.
a potom by ťa možno zaujala Bhagavadgíta - 6. kniha Máhábharáty, fakt nádherná životná filozofia... no neviem, viac ma nenapadá, nemám predstavu, čo by ťa tak mohlo zaujať... a kníh je strašne veľa
ja som už asi 5krát prečítal knihu Dve ženy od Nemky Diany Beate Hellmann. príbeh baletky (sama autorka) ktorá dostane rakovinu. fakt ma to strašne baví.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Alebo Slávičia Dlážka
Vlastne je ich viac.
Súmrak ságu
Trilogiu Zlatý kopmas (Zlatý kompas, Magický nôž, Jantárový ďalekohlad)
Nesmrtelný alchymista (chcem si kúpiť druhý aj tretí diel len nemám peniaze :_( )
Atramentové srdce
+ Baletné črievičky a Pollyana dospieva (čo bola totálna kravina)
a ešte ďalšie ale nechce sa mi to rozpisovať všetko
take lekarskejsie pise cook, velmi dobre knihy.
Ešte zvyknem Malého princa čítať niekoľkokrát do roka a chystám sa na druhé kolo Jonathana Strange a pána Norrella..
mne sa páčil aj denník adriana mola... staršia knižka, ale dobre napísana
potom Remarque, Hemingway, MATKIN, Pavol HIRAX Baricak ... Shakespeare ... poskusaj uvidis
Potom knihy od Dana Browna.
Alebo Kráľovná Margot,Dáma z Monsoreau od A.Dumasa.
Alebo Hranica času od M.Crightona.
Alebo Pán Prsteňov,Harry Potter,Súmrak.
Alebo Kate Mossová - Labyrint.
to teeraz citam a na mna je to dosttakze sa tam aj zamyslis
a potom by ťa možno zaujala Bhagavadgíta - 6. kniha Máhábharáty, fakt nádherná životná filozofia... no neviem, viac ma nenapadá, nemám predstavu, čo by ťa tak mohlo zaujať... a kníh je strašne veľa
...Nejaký David- Michael Jackson 1958-2009
...Neviem kto- Jacko
krasna knizka precitala som uz 21 krat