Vedeli by ste mi odporučiť nejakú dobrú knihu na čítanie? Také teenagerské, pre mládež, nejakú zaujímavú knihu.. Ale takú čo sa naozaj oplatí prečítať nejaké romány a poviedky pre dievčatá ♥
Teraz som dočitala Na vine su hviezdy od užasneho Johna Greena odporučam
Aj ten džinsový dennik bol super i keď ja som ho čitala tak v 13 asi ale chcem dočiať pokračovania
Maš toho dosť na výber stači isť do kižnice alebo na nete kuknut určite niečo najdeš
@lolly753
Denník Anny Frankovej - Anna Franková (r. 2006),
Pošli to ďalej - Catherine Ryan Hydeová,
Veronika sa rozhodla zomrieť- Paulo Coelho,
Nebo nie je výmysel - Todd Burpo, Lynn Vincentová,
Nekompromisná - Hannah Farverová,
Teológia jeho/jej tela - Jason Evert,
Mám problém (vydané v roku 2008),
Len počúvaj - Sarah Dessenová,
Pravda o večnosti - Sarah Dessenová,
Rozprávaj mi o láske - Michel Quist,
Kľúč šťastia - Bosmans Phil,
Denník odvážneho bojka - Jeff Kinney,
Jana Eyrová - Charlotte Brontëová,
Babička - Božena Nemcová,
Life shop ... platíš svojou dušou - McAllisterová Margaret,
To najlepšie zo mňa - Nicholas Sparks,
Posledná pieseň - Nicholas Sparks
@georg21 prečo sa neoplatí čitať dievčenské romány, alebo prečo Hlavu?
Dievčenské romány sa čítať neoplatí (netvrdím, že som si žiadny neprečítala, ale neprinieslo mi to umelecký zážitok), pretože sú väčšinou plné drístov. Ak chcem čítať debilné kecy zaľúbeného dvanásťročného dievčaťa, stačí mi načrieť do starého denníka. Ale to často nerobím, lebo mi je z toho nanič
A Hlavu XXII? To som si tento rok vzala na dovolenku a zanechala na mňa veľmi dobrý dojem. Sedím si na kameni na pláži, nohy vo vode a rehocem sa ako debil. niektoré časti som si prečítala 15 krát a už ich dokážem odrecitovať naspamäť. Je to kniha na nezaplatenie... mňam Absurdná ako keby som ju písala ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Prečítaj si Hlavu XXII
a mne sa veľmi páčila napr. Lolita alebo od Kunderu Neznesiteľná ľahkosť bytia
Teraz som dočitala Na vine su hviezdy od užasneho Johna Greena odporučam
Aj ten džinsový dennik bol super i keď ja som ho čitala tak v 13 asi ale chcem dočiať pokračovania
Maš toho dosť na výber stači isť do kižnice alebo na nete kuknut určite niečo najdeš
a ked som bola mensia, okolo 10-11 r tak Ambra čierna
toto je pecka
Na vine sú hviezdy je čistá citová vydieračka, keď už niečo od Greena, tak Looking for Alaska.
Denník Anny Frankovej - Anna Franková (r. 2006),
Pošli to ďalej - Catherine Ryan Hydeová,
Veronika sa rozhodla zomrieť- Paulo Coelho,
Nebo nie je výmysel - Todd Burpo, Lynn Vincentová,
Nekompromisná - Hannah Farverová,
Teológia jeho/jej tela - Jason Evert,
Mám problém (vydané v roku 2008),
Len počúvaj - Sarah Dessenová,
Pravda o večnosti - Sarah Dessenová,
Rozprávaj mi o láske - Michel Quist,
Kľúč šťastia - Bosmans Phil,
Denník odvážneho bojka - Jeff Kinney,
Jana Eyrová - Charlotte Brontëová,
Babička - Božena Nemcová,
Life shop ... platíš svojou dušou - McAllisterová Margaret,
To najlepšie zo mňa - Nicholas Sparks,
Posledná pieseň - Nicholas Sparks
Dievčenské romány sa čítať neoplatí (netvrdím, že som si žiadny neprečítala, ale neprinieslo mi to umelecký zážitok), pretože sú väčšinou plné drístov. Ak chcem čítať debilné kecy zaľúbeného dvanásťročného dievčaťa, stačí mi načrieť do starého denníka. Ale to často nerobím, lebo mi je z toho nanič
A Hlavu XXII? To som si tento rok vzala na dovolenku a zanechala na mňa veľmi dobrý dojem. Sedím si na kameni na pláži, nohy vo vode a rehocem sa ako debil. niektoré časti som si prečítala 15 krát a už ich dokážem odrecitovať naspamäť. Je to kniha na nezaplatenie... mňam Absurdná ako keby som ju písala ja
inak Ambru Čiernu si nečítala ako malá? To boli mega knižky