Artemis Fowl - Eoin Colfer
Percy Jackson - Rick Riordan
Stratený svet v podzemí - Roderick Gordon, Brian Williams
Legendy bojových umení - Jeff Stone
A tu ešte ďalšie, ktoré by sa ti mohli páčiť :
Eon, Hry o život, Eragon, Moon z Alabamy, Hobbit, Pán prsteňov, Most do krajiny Terabithia...
Vladimir Nabokov - Lolita
Milan Kundera - Unbearable lightness of being
G. Orwell - Animal farm, 1984
Heller - Hlava XXII, Niečo sa stalo
Fight club, Hunger games, Jana Eyrová.... podľa toho aké knihy ťa bavia
Hi!
Moja najobľúbenejšia kniha je Justin Cronin: The passage ^^ Tento román samozrejme vrelo odporúčam! Je to trilógia, už je vydaný aj druhý diel :3 (Náznak (fakt len trošííčku) podobnosti som našla v Gemma Malley: The Declaration a Lissa Price: Starters, kt. sú ľahšie spracované)
Hneď za Croninom sa ťahá Paul Hoffman: The Left Hand of God -milovaná trilógia. Zaujímavo spracovaná, musíš prečítať :3
Nedávno som ale dočítala Cat Clarke: Entangled -super kniha, taká na zamyslenie, ak máš s niečím takým osobné skúsenosti "bodne pri srdiečku" (smutné) haha.. Každopádne je to len taká jednodňovka.. Niečo podobné, sladšie, je Katie McGarry: Pushing the Limits, kt. má aj voľné pokračovanie.. Jamie McGuire: Beautiful disaster
Ak ale túžiš po niečom vampírskom, Claudia Gray: Evernight je celkom fajn, má nekonečne veľa pokračovaní smiley: a nie je len o cicaní krvi.., potom ešte aj Abigail Gibbs: The dark heroine, z podobného súdka Tessa Gratton: Blood magic..
Ak túžiš po niečom staršom, a ešte si nečítala Charlotte Brontë: Jane Eyre, Jane Austen: Pride and Prejudice, Guy de Maupassant: Bel Ami sú super.
Mohla by som tu toho písať strašne veľa, ale myslím, že máš dosť
Dúfam, že si už od hocikoho z nás niečo vyberieš a pustíš sa do čítania:3
Zdravím! Aby tu nebolo všetko len zo zahraničia, pridávam niečo aj zo slovenského prostredia:
Alica Bartková - Veľká vlna
Egor Indiani - Rauš
Matej Rudinský - Nylonový svet (poviedky)
-
James Clavell - Potkan Kráľ
Patrick Rothfuss - Meno vetra
Rowell Rainbow - Fangirl
Paul Hoffman - Ľavá ruka Boha
Cilla Börjlind, Rolf Börjlind - Skočný príliv
.. a ak chceš niečo úplne úplne odveci - Helene Hegemann - Axolotl Roadkill
Rôzne žánre, no hociktorú si vyberieš, každá sa číta dobre a príbeh je zaujímavý, mohli by sa ti páčiť (no za Axolotla neručím). Sú to super knihy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
» www.martinus.sk/?uItem=167439...
» www.martinus.sk/?uItem=128462...
alebo 50 odtienov...hocico od matkina...atd
Fakt dobrá kniha.
ďakujem vám
momentálne čítam toto..
kvalitka
Percy Jackson - Rick Riordan
Stratený svet v podzemí - Roderick Gordon, Brian Williams
Legendy bojových umení - Jeff Stone
A tu ešte ďalšie, ktoré by sa ti mohli páčiť :
Eon, Hry o život, Eragon, Moon z Alabamy, Hobbit, Pán prsteňov, Most do krajiny Terabithia...
asi budem otrepany ale Harry Potter
popripade Narnia
Milan Kundera - Unbearable lightness of being
G. Orwell - Animal farm, 1984
Heller - Hlava XXII, Niečo sa stalo
Fight club, Hunger games, Jana Eyrová.... podľa toho aké knihy ťa bavia
Moja najobľúbenejšia kniha je Justin Cronin: The passage ^^ Tento román samozrejme vrelo odporúčam! Je to trilógia, už je vydaný aj druhý diel :3 (Náznak (fakt len trošííčku) podobnosti som našla v Gemma Malley: The Declaration a Lissa Price: Starters, kt. sú ľahšie spracované)
Hneď za Croninom sa ťahá Paul Hoffman: The Left Hand of God -milovaná trilógia. Zaujímavo spracovaná, musíš prečítať :3
Nedávno som ale dočítala Cat Clarke: Entangled -super kniha, taká na zamyslenie, ak máš s niečím takým osobné skúsenosti "bodne pri srdiečku" (smutné) haha.. Každopádne je to len taká jednodňovka.. Niečo podobné, sladšie, je Katie McGarry: Pushing the Limits, kt. má aj voľné pokračovanie.. Jamie McGuire: Beautiful disaster
Ak ale túžiš po niečom vampírskom, Claudia Gray: Evernight je celkom fajn, má nekonečne veľa pokračovaní smiley: a nie je len o cicaní krvi.., potom ešte aj Abigail Gibbs: The dark heroine, z podobného súdka Tessa Gratton: Blood magic..
Ak túžiš po niečom staršom, a ešte si nečítala Charlotte Brontë: Jane Eyre, Jane Austen: Pride and Prejudice, Guy de Maupassant: Bel Ami sú super.
Mohla by som tu toho písať strašne veľa, ale myslím, že máš dosť
Dúfam, že si už od hocikoho z nás niečo vyberieš a pustíš sa do čítania:3
Alica Bartková - Veľká vlna
Egor Indiani - Rauš
Matej Rudinský - Nylonový svet (poviedky)
-
James Clavell - Potkan Kráľ
Patrick Rothfuss - Meno vetra
Rowell Rainbow - Fangirl
Paul Hoffman - Ľavá ruka Boha
Cilla Börjlind, Rolf Börjlind - Skočný príliv
.. a ak chceš niečo úplne úplne odveci - Helene Hegemann - Axolotl Roadkill
Rôzne žánre, no hociktorú si vyberieš, každá sa číta dobre a príbeh je zaujímavý, mohli by sa ti páčiť (no za Axolotla neručím). Sú to super knihy
aa nie som nejako zameraná na žánre Ďakujem Vám za dobré tipy