ach. ja neviem, v poslednej dobe chodím do kina aj trikrát za týždeň, plus ešte na seminároch pozeráme furt nejaké filmy a všetky sú moc dobré... ale naj:
Trainspotting, Le Fabuleux Destin d´Amélie Poulain (a k tomu si zaradím aj Citizen Dog) a potom všetko od Jarmuscha, najviac asi Stranger Than Paradise.
1. Bunker smrti
2. Temný rytier (sam neviem prečo)
3. o túto priečku s bije hneď nikoľko filmov: RaZ 1,2,3......potom aj bondovky......a iné akčne, bojove, vojnové a jednoducho skvelé filmy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
lets dance 18
a na tretiu sracku si neviem spomenut
Ja žeriem Spoločnosť mŕtvych básnikov, Pianistu a The Wall.Bez poradia.
Podla mna? Tri moje best?
1.The Dark Knight
2.Titanic
3.Všetko s Johnnym Deppom
moje najoblubenejšie filmy (niesu na 1. , 2. , 3. mieste, pri nich nemozem jeden prevysit nad druhý )
Requiem for dreams, Krstný otec & Vykupenie z väznice Shawshank
Mlčanie jahniat
Psycho
2.)Forrest Gump
3.)Pianista
co uz, tom hanks je super herec...vsetky filmy s nim sa mi pacili ale rada si pozriem aj veci s Edwardom Nortonom
Trainspotting, Le Fabuleux Destin d´Amélie Poulain (a k tomu si zaradím aj Citizen Dog) a potom všetko od Jarmuscha, najviac asi Stranger Than Paradise.
Wall-e
Simpsonovci (aj serial, aj film, a od Groeninga mozem aj Futuramu )
2. Temný rytier (sam neviem prečo)
3. o túto priečku s bije hneď nikoľko filmov: RaZ 1,2,3......potom aj bondovky......a iné akčne, bojove, vojnové a jednoducho skvelé filmy.
2.Forrest Gump
3.Zamek v oblacich
ten posledny je animovany ale skor je to film ako rozpravka
2, Forist Gump, Parfém
3, Armagedon
Moje tri lásky
2. Pubertiačka
3. Bratz
2.CINTORIN DOMACICH ZVIERAT
3.THE SOUL
2.Parfém
3.Number 23
Twilight, DOba ľadová, lovecká sezóna, madagaskar, Mamma mia...