potrebovala by som takú menšiu radu. Ide o to, že môj brat pobudne v nemocnici dosť dlhšiu dobu, a preto by som mu chcela spraviť takú menšiu radosť, že by som mu napálila niekoľko dobrých chlapčenských filmov. Nevedeli by ste mi dať nejak
tak pre 13 rocneho rozpravky, no neviem neviem ci ty ako o 6 rokov starsia sestra ho nevnimas este ako male detsko.. pritom 13 rocny a rozpravky to je akurat podla mna vo veku ze by ta s nimi poslal niekam
je odporúčam teraz tneto film: (neviem koľko má rokov tvoj brat ale film je super, takže chvíľu budem Birdz trollovať s týmto odkazom) : » www.csfd.cz/film/311967-hon...
Harry Potter,Pán prstenov...Yes man už spomenutý bol super film,Darwinove ceny tiež.. možno Avatar a také veci.. nejaký dobrý horor mu tam fukni do zbierky.. viac ti nepoviem keď neviem čo ho baví..
pokiaľ nie je dajaký hipster, tak také tie klasické kinohity - spiderman, avengers, a pod.
príp. by som ho vzdelala v klasike od tarantina pokiaľ nepozná - kill bill, pulp fiction, možno django - ale neviem ako by tie filmy pochopil a či to nie je preňho vekovo ešte nevhodné no
idem si kuknúť filmy čo mám v notebooku.. takže.. Noc v múzeu, Ríša hračiek, Príšerky, Žraloci na súši (to som ešte ale nevidela), HOP (ani to som ešte nevidela), wall-e, nemo, madagaskar, 127 hodín (možno by sa mu to páčilo , Autá, Denník slabocha, Doba ľadová, Horton, Pán Popper a jeho tučňáci, Peter Pan z roku 2003 (asi si to idem pozrieť , Shrek, Simpsonovci, Toy Story.. a viac mi nenapadá
no presne. seriály. napríklad spartacus neviem ci je nadabovaný . ale sitcomy su dobry kratochvíl. a animáky majú málo mega. takze simpsons. a ten spiderman co chodil na fox kids je top.. to ma bavi do dnes. Amazing spiderman animated series.
Ak áno, tak mu napál napríklad Naruto, Bleach, Shaman King, One Piece, Soul Eater (ak má rád bojovky), Yu, Yu Hakusho alebo Inuyasha, Spiral (nadprirodzené) alebo Kuroko no basket, Slam dunk, Prince of tennis alebo Captain Tsubasa (ak má radšej niečo športové)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Inak mať takú sestru ako ty...
príp. by som ho vzdelala v klasike od tarantina pokiaľ nepozná - kill bill, pulp fiction, možno django - ale neviem ako by tie filmy pochopil a či to nie je preňho vekovo ešte nevhodné no
a harry potter maratón tiež
och!
ale záleží čo pozerá, napríklad ja som tiež pozeral hocčo, ale také skús rozprávky keď tak od burtona - číslo 9, mrtva nevesta a pod.
Ja mam davno po 20 a rozpravky si pozeram vzdy.
Alebo tom & jerry/courage. To by ho aj rozosmialo a nemusel by tak vnimat/citit sa zle, ze je v nemocnici.
no a ako vravi poke, skus rozpravky od burtona...ale aj ine by sa mu podla mna pacili, ja mam rozpravky tiez rad
ale ja by som brala serialy radsej .
Community je super!
alebo Doctor Who .
Ak áno, tak mu napál napríklad Naruto, Bleach, Shaman King, One Piece, Soul Eater (ak má rád bojovky), Yu, Yu Hakusho alebo Inuyasha, Spiral (nadprirodzené) alebo Kuroko no basket, Slam dunk, Prince of tennis alebo Captain Tsubasa (ak má radšej niečo športové)