skus to takto, spravte nieco uplne trapne co nema ziadny zmysel a ani vtipne to nieje, a tvarte sa ze o tom ale neviete ze to take je... po troske alkoholu to bude riadne vtipne
proste sa dohodnite celá trieda, že sa spolu stretnete po škole a každý dá nápad, aby potom nik nepindal ako to býva....
no takže, budeme mať moderátora a moderátkorku, máme aj tému, aj začiatok aj záver. budeme všetci niečo spolu tancovať aj spievať. potom nejaké tie scénky a krásny záver sme vymysleli. nebudú žiadne dlhé recitácie a trápne paródie. a bude to mať aj hlavu a pätu a bude to aj vtipné. a ostatné je tajné. ale zatiaľ máme len základy a už tie vyzerajú super. aj imatrikulácie, čo sme robili, boli asi najlepšie aké som idela a plakali sme od smiechu. proste to rozjebeme.... a bude to aj kvalitka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale nepoviem
skuus toto, mne sa to poáčilo a zaujalo to aj spolužiakov....trošku to pretoč, na scenku s plachtou
no takže, budeme mať moderátora a moderátkorku, máme aj tému, aj začiatok aj záver. budeme všetci niečo spolu tancovať aj spievať. potom nejaké tie scénky a krásny záver sme vymysleli. nebudú žiadne dlhé recitácie a trápne paródie. a bude to mať aj hlavu a pätu a bude to aj vtipné. a ostatné je tajné. ale zatiaľ máme len základy a už tie vyzerajú super. aj imatrikulácie, čo sme robili, boli asi najlepšie aké som idela a plakali sme od smiechu. proste to rozjebeme.... a bude to aj kvalitka.
Nie všetko, ale niečo z toho sa dá urobiť Ja osobne som robil levitujúceho, a mali sme aj to s tou loptičkou
A potom sme mali aj
ale bolo to trochu "oklieštené" o šťavnaté výrazy