Dávam do pozornosti nanajvýš zaujímavý link - » www.wwoof.org
Je to organizácia, ktorá disponuje databázov bio-fariem po celom svete. Tieto farmy hľadajú dobrovolníkov na výpomoc. No a táto organizácia v podstate sprostredkuje kontakt
Jasné, aj nad tým som už rozmýšlal. Zdá sa mi tá organizácia dosť dôveryhodná. Viem, že podvodníkov je vela, ale toto mi znie dôveryhodne. Nemyslím, že to je niečo nekalé. Ešte som nič nezaplatil, ale rozmýšlam o tom. Všetko je zatial otvorené, uvidíme.
Budem vás informovať, ako postupujem a či som do toho vôbec išiel.
Ostatne (strava a ubytovanie), o to sa staraju ludia, ktorym ides pomahat na farmu. Bud byvas priamo s nimi v nejakom dome, ale niekde v nejakej vedlajsej chajde No a predstavujem si to tak, ze jes s nimi alebo ti davaju prachy na jedlo a var si sam.
No znie to zaujimavo... len si to poriadne prever...a popripade na to niekoho z kamosov este nahovor... vsak ked sa ti to nebude pacit ... tak sa vratis domov ...noo a svet sa predsa nezruti ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Budem vás informovať, ako postupujem a či som do toho vôbec išiel.
- ta registracia
- cesta tam a spat.
Ostatne (strava a ubytovanie), o to sa staraju ludia, ktorym ides pomahat na farmu. Bud byvas priamo s nimi v nejakom dome, ale niekde v nejakej vedlajsej chajde No a predstavujem si to tak, ze jes s nimi alebo ti davaju prachy na jedlo a var si sam.