Ahojte, máte niekto skúsenosti s dobrovoľníctvom? (či už na Slovensku alebo v zahraničí) Strašne rada by som to chcela vyskúšať. Vždy som mala rada zvieratá a pomáhať im je môj celoživotný sen, aj keď zadarmo, len tak pre dobrý pocit
Takže ak máte nie
ako sa stať dobrovoľníkom: vygoogliť si organizácie, akcie a nadácie vo svojom okolí ktoré ťa zaujímajú, napísať im e-mail, alebo prísť za nimi osobne... ??? ...prospešnosť pre teba a komunitu
@dogyno
googlim, googlim ja som len chcela vedieť či s tým niekto má nejakú skúsenosť a či by mi napríklad vedel poradiť nejakú organizáciu ktorá sa zaoberá práve pomoci zvieratkám už som napísala mail slobode zvierat tak uvidíme čo z toho bude ale ďakujem
Skús sa pozrieť na tento blog: » posveteposvojom.com vlastní ho jeden chlapík,ktorý je sám dobrovoľníkom. Píše tam rozne tipy a rady,vlastné skúsenosti a zážitky z dobrovoľníctva. Ked tak ho skús kontaktovať,určite ti rád poradí .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
googlim, googlim ja som len chcela vedieť či s tým niekto má nejakú skúsenosť a či by mi napríklad vedel poradiť nejakú organizáciu ktorá sa zaoberá práve pomoci zvieratkám už som napísala mail slobode zvierat tak uvidíme čo z toho bude ale ďakujem