S kamoškou budeme sami doma a stavila som sa že ju vyplaším na niakom dobrom horore. Prosim poradte nechcem prist o 14 eur. Videli sme Kruh , 3:15 zomries , Sirota ,Pad do tmy a vsetky Scary Movie a Nezvratný osud.
@lolalik Ja mám tiež jednu kamarátku len na horory. Keď horor tak len s ňou. A najlepšie bolo asi Grave Encounters alebo Elmstreet? Myslím že tak sa to volalo
@dominica16 ona je skor taky posera izba cislo 1408 sme videli a musela som ju odprevadit domov lebo sa bala . To Elm Street mame na dvd pozriem si to a posudim.
tak skusme aj do niecoho starsieho mrknut...aaaa co tak Dom 1000 mrtvol?? alebo texasky masaker motorovou pilou?-to je podla skutocnosti,to by ju mohlo uz pred filmom rozladit
Akurat mi bolala ze pride o 18:00 tak mam skusit sinister to mame na dvd . Predtym som bola rozhodnuta za film nenavist je to podla vas dobry horor alebo radsej ten sinister?
@lolalik moji dvaja starsi bratia si mysleli ze ich nic nemoze vystrasit,ale jeden vecer si pustili Štvrtý druh /The fourth kind/ a mozem ti povedat ze skutocne im na tvarach bol vidno strach...
ja osobne som to nevidela ale podla ich reakcie usudzujem ze to moze byt celkom dobre /samozrejme to musis pozerat vecer po tme /
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
@lolalik Ja mám tiež jednu kamarátku len na horory. Keď horor tak len s ňou. A najlepšie bolo asi Grave Encounters alebo Elmstreet? Myslím že tak sa to volalo
ak ste pozerali Scary Movie a Nezvratný osud a ona je posera, tak by toto malo úplne stačiť, od dobrého to má ale ďaleko
» www.csfd.cz/film/223902-bra...
Nenavist, ludska stonozka.?
ja osobne som to nevidela ale podla ich reakcie usudzujem ze to moze byt celkom dobre /samozrejme to musis pozerat vecer po tme /
jeeper screeper skus..
podla tých názov čo si sem dala vidím že vás zesere aj niečo obyčajného
skús jej pustiť Zlo