klasika, co ine si cakal? to bolo viac nez iste, ze isaac skonci rovnako ako typek v mass effecte a rovnako ako desmond v ac..i ked s desmondom este mozno nieco vyhutaju
pri hrách, ktoré spomenul @trdelniiiq tak všetky 3-ky ma nie že sklamali ale čakal som viac ... skvelé série a taký zbytočný a lacný koniec :/
čo sa DS týka tak pri jednotke som bol úplne že vytoto, dvojka bola asi podľa mňa najlepšia, skvelé vyváženie napätia a horroru tú som hral s napätím dychom a táto trojka nebola zlá ale bolo to viac o akcii a čakal som väčšie finále ako aj u každej z týchto hier
.ked skoncia titulky tak este edpoveda ellie co mu vtedy volala ale uz neskoro myslim ze ea si proste nechali otvoreny konec pre dalie hry z ds univerza aby sa mohli nahrabat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
klasika, co ine si cakal? to bolo viac nez iste, ze isaac skonci rovnako ako typek v mass effecte a rovnako ako desmond v ac..i ked s desmondom este mozno nieco vyhutaju
čo sa DS týka tak pri jednotke som bol úplne že vytoto, dvojka bola asi podľa mňa najlepšia, skvelé vyváženie napätia a horroru tú som hral s napätím dychom a táto trojka nebola zlá ale bolo to viac o akcii a čakal som väčšie finále ako aj u každej z týchto hier