mňa skôr dojmu knihy ako filmy... ale ak si mám spomenúť tak vo filme Last Song-ked umieral Rooney-n otec... a potom mi sem-tam vyjde slzička alebo mráz po chrbte keď kukávam Zúfalé Manželky a je taká smutná scéna. A ešte Pocahontas-ked odchádza john.
ale vela inych.. napriklad aj film 96 hodin.. a sice to nie je film ale napr. modre z neba ma vzdy velmi dojme a este aj jeden film o dvoch babach ktore isli niekam na dovolenku a niekto im podstrcil do tasky drogy a ich zabasli a bolo to strasne dojimave a už neviem ani jak sa to volalo
Remember me to ma asi anposledy rozplakalo, predtým Pearl Harbor, Armagedon, Zelená míľa, a walk to remember a strašne veľa ich ešte bolo a samozrejme Harry Potter 4 keď zomrel Cedrig :´(
@fxx presne aj mna volakedy som to brala ako program pre dochodocov, ale posledny polrok to sledujem a minule som aj plakala pri tom chlapcovi co mal nador v nohe a nemohol hrat futbal a nakoniec mu ju amputovali :- disappointed: ale aj vcera ked bol ten pribeh o rodine bez vody ako im zomreli rodicia a vsetko
@vlcica1989 ooo suhlasim tam som sa rozplakala ako babo....hmmm este Most do Terabitie ked zomrela Lesli....videla som to uz asi 5 krat a 5-krat som na tom plakala, proste aj ked viete ze to pride stale vas to dojme
Titanic - koniec, A walk to remember, Cruel Intentions - keď zomrel Sebastian a vlastne celý koniec a pesnička. A najnovšie kreslená rozprávka! Mary and Max. Je to taká skôr pre starších, deti ju nepochopia moc. Ale mám pocit že som pri jej konci plakala viac ako pri Titanicu, a to je už čo povedať! Odporúčam pozrieť
Skrotená hora - keď našiel po 20tich rokoch tú skrvavenú košeľu a rozplakal sa... potom Chlapec v pruhovanom pyžame - tam nebola žiadna konkrétna scéna, ktorá by ma rozplakala, skôr celkovo téma toho filmu, vlastne som sa rozplakala až pri záverečných titulkoch... a áno dodnes revem pri Titanicu vždy keď ho vidím :/
ale veľmi to záleží aj od nálady... občas som schopná sa rozplakať aj pri televíznych novinách keď mám blbý deň a do všetkého sa príliš vžívam
-pri tejto pesničke :´/ uplne ani neviem čo ma to chytilo
Titanic klasika ako zomrie di Caprio
Most do krajiny Terabithia
Narnia - keď sa Aslan rozhodol že obetuje sám seba namiesto Eda a čarodejnica ho zabila
Pearl Harbor - keď zomrel Dany
Medvedí Bratia (či srdce či jak sa to vlastne volá ) ako povedal ten chlapec čo sa zmenil na medveďa (nepamätám si meno) Codovi že zabil jeho mamu a potom na konci ako sa s tým duchom stretol
a vela takýchto kreslených rozprávok
Milujem ich !
Death Proof - to neviem prečo ale strašne moc mi bolo lúto keď zabil ten hajzel tú blondínku
tak urcite kedysi aj Titanic napriklad alebo Forrest Gump (pri nom mi aj dnes ked ho kukam idu slzy do oci aj ked je to vlastne skor komedia , ale je to proste najlepsi najdojemnejsi film asi celkovo)
viem, že som kedysi revala pri Pokémonovi vo filme (a potom v pár dieloch seriálu
a inak... ono to záleží od nálady, ak je vážne debilná, tak by som revala snáď aj pri Rrrrr! (musím dakedy vyskúšať , ale ak som v pohode, tak ma asi nič len tak nerozreve, keď už, tak smiechom
Fountain ten som preplakal skoro celý vďaka nádhernej hudbe od clinta mansella, tak isto Moon.
Ale take pri com vzdy naozaj naozaj revem od dojatia je scenka z filmu klopanie na nebesku branu keď jedného z hlavných hrdinov skolil uprostred ulice nádor a dostal zachvat. Kedze nemal lieky, jeho partak musel ist do lekarne kde mu ich nechceli dat. Uz takmer odisiel, ked sa zrazu otocil vytiahol na lekarnika zbran a zobral si co chcel, potom sa vratil ku kamaratovy polozil si jeho hlavu na kolena a zachranil mu zivot
odkedy sa psychicky rútim, zvyknem mať v slabšej chvíli hrču v krku ja pri filme. väčšinou pri dlhých príbehoch začínajúcich v detstve a končiacich v starobe.
ale ked m uz nieco rozplace vecsinou to ani nie je tym filmom ako skor tym ze mi nieco pripomina alebo som prave v zlej situacii
doteraz nerozumiem tomu preco ma rozplakalo nikdy to nevzdavej...
a myslim ze aj terabithia, ale to som tiez necakala
aj minuloe sme dopozerali s kamarakami nejaky desne dojimavy film, pozrem na nich vsetky cervene uplankane oci a so mnou to ani nepohlo :/ asi som divna, alebo sebecka ked placem len pri tom co sa mna bytostne dotyka...
viac revem pri seriáloch, skoro stále a tie filmy napríklad Hatchiko, príbeh psa (celú druhú polovicu filmu som prerevala, to sa ani nedalo, že nerevať Chlapec v pruhovanom pyžame (ten koniec bol fakt smutný, alebo keď zbili toho starého žida :´(, odvtedy už filmy s témou 2. svetová vojna nepozerám) Forrest Gump , Zelená míľa ´(), Remember me.. a viac si nepamätám
najviac tento » www.csfd.cz/film/43209-deka... ale urcite ich bolo aj viac schindler list,hotel rwanda,bratstvo neohrozenych posledna cast alebo bambi !!!!
Forrest Gump - tá scéna pri Jennynom hrobe, Green Mile, Neverending Story (kedˇ sa Artex topí), Eternal Sunshine of the Spottles Mind a aj Control, kedˇ som to videla prvýkrát a nevedela som nič o Joy Division... a veľa dˇalších
Ja revem pri každom filme, čo je iba trošičku smutný .. Naposledy som plakala pri Black Swan a to prakticky počas celého filmu až na ten kooniec, ktorý sa mi zdal nelogickýý
Inak ... rada by som si pozrela nejaký film s plačúcim chlapcom/mužom .. (Nie som úchylný, fasscinuje ma to ), tak sa dobrovoľníci môžte hlásiť
zelená míla, dexter - ked mu zomrela manželka, svätý ralf - chlapec ktorý slúbil matke že urobí zázrak k jej vyzdraveniu a vyhrá veľké preteky a skončil druhý (pri spomalenom finále behu hrala pieseň Leonard Cohen - Hallelujah - nádhera),,,,listopadová romance, a na koniec........SVET PODLA PROTA ! A kto chce naozaj naozaj plakať -
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
a preplakala som celú Heimu, ale to boli skôr slzy šťastia, radosti a harmónie
na iné si momentálne nespomínam, nie som ten plačúci typ
Ale tak napr. spomínaná Zelená míľa, A walk to remember a ako spomenul @fxx stačí mi Modré z neba
iné ma momentálne nenapadne.
ale vela inych.. napriklad aj film 96 hodin.. a sice to nie je film ale napr. modre z neba ma vzdy velmi dojme a este aj jeden film o dvoch babach ktore isli niekam na dovolenku a niekto im podstrcil do tasky drogy a ich zabasli a bolo to strasne dojimave a už neviem ani jak sa to volalo
A walk to remember- celý film, pretože som prišla na niečo z mojej minulosti
Forrest Gump
Taken od Stevena Spielberga- keď Elly odišla k svojej "druhej" rodine
Posledný samuraj
Posledný mohykán
a inak... ja revem pri všetko možnom dojímavom.
doteraz som schopná revať pri titanicu keď rose zistí že jack zomrel... uplne revem jak decko vždy...
samozrejme, keď som bola menšia tak ma dokázala rozplakať aj smrť psíka
Remember me - ten koniec BOL smutný
8 statočných
+ Naruto ked zomrel Pein alebo ked Gaara hovoril svoj pribeh
ale veľmi to záleží aj od nálady... občas som schopná sa rozplakať aj pri televíznych novinách keď mám blbý deň a do všetkého sa príliš vžívam
-pri tejto pesničke :´/ uplne ani neviem čo ma to chytilo
Titanic klasika ako zomrie di Caprio
Most do krajiny Terabithia
Narnia - keď sa Aslan rozhodol že obetuje sám seba namiesto Eda a čarodejnica ho zabila
Pearl Harbor - keď zomrel Dany
Medvedí Bratia (či srdce či jak sa to vlastne volá ) ako povedal ten chlapec čo sa zmenil na medveďa (nepamätám si meno) Codovi že zabil jeho mamu a potom na konci ako sa s tým duchom stretol
a vela takýchto kreslených rozprávok
Milujem ich !
Death Proof - to neviem prečo ale strašne moc mi bolo lúto keď zabil ten hajzel tú blondínku
Metro
Friday 13 th ..
a iné ďalšie ma teraz nenapadnú ale je ich dosť
» www.csfd.cz/film/102771-bil...
ja sa tiež na to chystám(nie plakať ale pozerať
Forest Gump
Biele peklo
Armagedon
Black sheep to som plakal od smiechu
Teleshoping to je relacia o zbytocnostiach za taske prachy
a Posli to dalej, ten chlapec..ach jaj
..Legenda o vášni... o priebehu a úpadku životov a lásky
...Chlapec v pruhovanom pyžame.. detské kamarátstvo v neľudskom kontexte
Predtým to bola zelená míľa, alebo requiem za sen.
a inak... ono to záleží od nálady, ak je vážne debilná, tak by som revala snáď aj pri Rrrrr! (musím dakedy vyskúšať , ale ak som v pohode, tak ma asi nič len tak nerozreve, keď už, tak smiechom
Ale take pri com vzdy naozaj naozaj revem od dojatia je scenka z filmu klopanie na nebesku branu keď jedného z hlavných hrdinov skolil uprostred ulice nádor a dostal zachvat. Kedze nemal lieky, jeho partak musel ist do lekarne kde mu ich nechceli dat. Uz takmer odisiel, ked sa zrazu otocil vytiahol na lekarnika zbran a zobral si co chcel, potom sa vratil ku kamaratovy polozil si jeho hlavu na kolena a zachranil mu zivot
a od smiechu keď som plakala tak pri Jackass =D
Keith
Pianista a celkovo filmy o II. sv. vojne - nikdy nepochopím tú krutosť nemcov.
akisto aj spomínaná zelená míľa, keď prišlo k poprave toho dobráckeho černocha, nespomínam si už presne ako sa volal
Skrotená hora
Titanik
Armagedom
Zelená míľa
Pán Prsťeňov Návrat krála
Pokémon
a je toho staršne vela to sa tu ani nedá vypisovať
...Twilight...neviem preco, dojala ma ta neskutocne silna laska
niekedy sa uz citim ako upln bezcitna
ale ked m uz nieco rozplace vecsinou to ani nie je tym filmom ako skor tym ze mi nieco pripomina alebo som prave v zlej situacii
doteraz nerozumiem tomu preco ma rozplakalo nikdy to nevzdavej...
a myslim ze aj terabithia, ale to som tiez necakala
aj minuloe sme dopozerali s kamarakami nejaky desne dojimavy film, pozrem na nich vsetky cervene uplankane oci a so mnou to ani nepohlo :/ asi som divna, alebo sebecka ked placem len pri tom co sa mna bytostne dotyka...
a ostatné neviem,keď tak ešte modré z neba alebo tak
...btw nechce sa mi menovať scény
Inak ... rada by som si pozrela nejaký film s plačúcim chlapcom/mužom .. (Nie som úchylný, fasscinuje ma to ), tak sa dobrovoľníci môžte hlásiť
"Život Davida Galea!