jasné že nie sú...napr už neviem aká skupina mala na fotke celú partiu...keby to nebolo naplánované tak im takú fotku neuznajú..a tieto prihlásenia to len potvrdzujú...ale nech majú aspoň deti radosť
pokec je podla mna velka chujovina. i keby tam bol zaregistrovany I.Gasparovic tak tam nejdem, a nech tam daju aj po chuja celebrit tak to mam na haku (to bol priklad). totalni nezaujem cely pokec aj vsetko okolo toho.
Pokec si chcel len získať späť ľudí ktorý odišli odtiaľ kvôli móde facebooku teraz je ten "in" tak sú všetci tam a ne na pokeci...ale myslím že im to moc nepomohlo...
Ty kokso ja tomu nemôžem uveriť takto sklamať kopu ľudí s tým že to oni vlastne nie sú ja som sa tak tešila že chodia na pokec a môžme si s nimi písať ale akoo som sa teraz dozvedela tak ma veľmi sklamali =O =/
@46@jajooo a niekdo tu howori že je to hriech ja som položila len otazku a nikoho neodcudzujem ked tam chodi ja len tak že wšetci tu nadawaju na pokec a chodia tam...ja som tam nebola mesiac a zistila som že bez pokecu mam lepši život...a možem si dowolit nan nadawat ked tam nechodim či nie???aspon nejsom už zawislačka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
no coment
Prečo by ma malo na Pokec lákať to, že tam chodia nejaké celebrity?
@ fernet271 a na birdzi je zase jacko nie
inac diky bez tohoto by som nezaspala! diky ze si mi tvojim forom otvorila oci
Ja sa skôr čudujem že tomu niekto mohol uveriť...
HAhaHA
každý sa dušujete aké to tam je zle, a že tam nechodíte a neviem čo....
ale zaujímavé, že tam viete o všetkych novinkách atd.
už len zo zvedavosti tam zajdete
ja to neodcudzujem, ale tak potom treba vyberať aspon vhodnejší prejav s vhodnejšími jazykovými prostriedkami.
ale však čoby nie, zabaviť sa treba, len s rozumom