Je to viac nez nepravdepodobne. Neznasam deti a teda nie som ochotny sa o ne starat, hlavne ked nie su ani moje. Samozrejme uplne to nevylucujem, ale to by som musel stretnut zenu, z ktorej by som sa posral az za usami...
so vzťahom s jej deťmi by už bol väčší problém, lebo ma síce mali rady, ale ja som sa bál, a... až prekvapivo ma vyčerpávali už len svojou prítomnosťou, tým ako mi celú pozornosť stále držali prepnutú v strehu a pohotovosti.
najhoršie je že vlastne neviete čo si k nim môžete dovoliť, máte v hlave vykonštruované ako sa budete správať k svojim deťom a vychovávať ich, ak niekedy nejaké budete mať, a dostanete čo len na chvíľu na starosť cudzie, alebo ani nie na starosť, ale proste... tak... a čokoľvek to dieťa spraví tak presne viete ako by ste sa zachovali/na to zareagovali keby bolo vaše, ale keďže nie je... tak vlastne nemáte právo, alebo možno máte, alebo niktonevie, a áno, príliš veľa premýšľam
Dal som neviem bo zatím som také niečo neriešil ešte ale asi by mi to robilo problém hlavne aj zato že sám som ešte mladý dosť a neviem si predstaviť takú 16-17 ročnú matku
Možno ak by som mal tak 25+ a ona aspoň 20+ tak aj hej napr minule na Twitchi streamovala taká 22 ročná mamička čo má jedno dieťa ale slobodná je a bola úplne pekná, funny + má rada hry! :3
keby som chlap tak neviem, podla toho kolko mam rokov v terajsom veku si zavesit na krk este aj dieta by som nechcela urcite a vadilo by mi ze nieje moje asi key mam takych 25-30 je to ine
je to individuálne ale keď má žena dieťa už musí znížiť latku a brať čo príde nie ako slobodné čo chcú chlapa mozog krupicová kaša, srdce zo zlata a pohlavie z legovanej ocele :ehm:
čo je podľa teba mladá? mal som taký vzťah a síce v niektorých veciach to nebolo až také super ako si väčšina ľudí predstavuje ale určite by mi to nerobilo problém mať taký´vzťah zase (ps: ak má to dieťa okolo 10rokov tak sa priprav na pubertu kámo
kedysi 20-30 rokov dozadu bol trend ženiť sa v období 20 rokov a mať decko..teraz decko majú buď hlúpe k** čo sa nechajú nabúchať alebo ľudia, ktorý o ničom inom nesnívajú
Neviem si predstaviť, že by som sa mal teraz starať o podobné veci, a ani do 30 nechcem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Možno ak by som mal tak 25+ a ona aspoň 20+ tak aj hej napr minule na Twitchi streamovala taká 22 ročná mamička čo má jedno dieťa ale slobodná je a bola úplne pekná, funny + má rada hry! :3
Neviem si predstaviť, že by som sa mal teraz starať o podobné veci, a ani do 30 nechcem