no nejde o to ci by to bolo bozkavanie alebo sex, ide o to preco by to bolo...myslim ze by som neodpustila ale mozno ak to bol iba skrat a ten clovek by mi dennodenne dokazoval ako ma miluje a bola by osm si ista ze to mysli vazne tak by som mu asi odpustila....
@10 to bolo uz davno a tak to lutujem... mna odkopol jeden chalan a zacala som chodit s kamaratom, aby som ho nastvala... a nevedela som ze on ku mne citi nieco viac... a na dalsi den ako sme sa dali dokopy som sa bozkavala s tym co ma odkopol
babe sa odpustiť nevera nedá pretože normálna baba je neverná až vtedy keď už stratí lásku chalana(resp prestane ho mať rada), ostatné baby neriešim ..
Ja by som neodpustil ani to bozkavanie a ani pohlavny styk. Kebyze v tom hral rolu aj alkohol tak to by bola este pritazujuca okolnost pre nu . jednoducho nie.
ak by vtom bol alkohol a šlo by o bozkávanie tak hej možno aj viac krát aj tak by najhoršie skončil ten chalan ktorý by sa bozkával s mojom babou bolo by mi jedno koho to je chyba a či bol aj on najebaný dostal by tak či tak odomňa....
Bozkavanie urcite ano..to by som dokazala odpustit..ale ked som nacapala frajera ako si to rozdava s mojou kamoskou a pritom sa vyhovaral na alkohol nebolo mi vsetko jedno..najradsej by som ho vtedy zabila..to sa neda odpustit..mozno su take co to dokazu ale ja nie,to by som mu nedokazala uz viac verit..
nie...byvaly sa mi po roku priznal ze ma podviedol...tka akoze dlho to tajil buzerat jeden...potom chodil doprosoval nech mu dam sancu ale u man chlapec skoncil
Neveru je nemozne odpustit ak to spravy osoba to je jedno kto vo vztahu chlapec ci dievca, strati sa dovera a padne autorita u jednej zo stran.A moze ale nemusi to spravit znova.
No ja by som skorej odpustil sex ako bozkavanie... pri bozkavani su v tom predsa len aj nejake city ale keby sa s niekym vyspala mozno este najebana tak by sa to dalo nejak prekonat..ale bozkavanie tazko pretazko...a este by ma zaujimalo ze kolko z vas ktorí pisu ze by ani za svete neodpustili v takej situacii aj bolo
ja by som odpustila aa uz som to aj urobila,,,,ked toho cloveka milujes..tak sa to da...pokial to cele olutuje...je to sice tazke...a tazko sa da potom verit...ale podla mna sa to da..vzdy treba dat cloveku druhu sancu kazdy robi chyby
raz som spravila preslap....bozkavala som sa s kamosom.......chalanovi som to hned povedala.....nech spravi co chce.....odpustil mi......o 2mesiace na to sa opil....bozkaval sa v jeden vecer s mojimi dvomi skvelymi kamoskami.....potom o mesiac s mojou dalsou kamoskou......citom nerozkazem....odpustila som som hlupa a teraz ma to nehorazne mrzi ze som to dostala trojmo naspat....Neviem kde je hranica...som hlupa
neveru, aj ked nie v tom pravom slova zmysle (sex) som uz raz odpustila... asi po roku aj par mesiacoch ako som bola so svojim priatelom, sme mali jeden z uprimnych rozhovorov a on mi povedal ze ma podviedol a nie raz.... ked uz sme boli takmer rok spolu, intimnejsie sa zblizil s jednou holkou...sex v tom nebol... mimo toho len take bozkavacky na diskotekach a podobne.... raz mi dokonca poslal sms ktoru chcel poslat kamosovi... bolo v nej nieco o babe, ktora sa mu pacila a ze s nou zajtra pojdu na pivo, lebo by ju udajne chcel... neprijemne na to bolo, ze sa to stalo prave dva dni pred vianocami,a v ten den co chcel ist na pivo s tou" kockou" mal byt so mnou.... ked mi o tom vsetkom povedal, velmi ma to ranilo... este viac vsak fakt ze aj napriek tomu, ze mi hovoril ako ma lubi, to tak nebolo... myslela som si ze ked mi dal prsten, ze ma nepodvedie a ze ma naozaj lubi...ale ako povedal, bola som len jedna z tych ktore oblboval, rovnako ako holky s ktorymi mi ublizil... jedinym stastim bolo, ze som videla ze sa skutocne zmenil... no este teraz aj ked je to uz pol roka za nami, a my ideme oslavovat o tyzden dvojrocne vyrocie, stale ma to boli, a vsetky nase hadky koniec koncov vznikaju kvoli tomu co bolo kedysi, lebo sa s tym neviem uplne vyrovnat, bol to pre mna zasah na sebavedomie.... ale, odpustila som
vsak mna aspon si myslim ze nepodviedol ale napriek tomu ze sme boli kamarati a vravel mi ako ma lubi dokazal byt s inymi babami a mna to tak uz odradilo ze viac ako bozkavanie uz s nim nedokazem mat .... a neveru nenavidim ... ona dokaze velmi ublizit a velmi to boliiiiii
no tak myslim ze ty ktory pisu ze by neveru nedokazali odpustit skutocne nelubili...ja mam s neverou dost velke skusenosti...uz si pripadam aj ako dost naivna...zo zaciatku nasho vztahu sme sa vkuse hadali...potom som sa casom dozvedela ze ked bol opity bol v bordeli....to som uz neuniesla rozsili sme sa...ale casom sme sa zase k sebe vratili...potom sme mali krizu a on sa vychrapal zo svojou kamoskou....co som sa dozvedela rok pot om... to bolo dalsie ublizenie s jeho strany.... sice sme stale spolu je to medzi nami uz ovela lepsie ako to bolo....a el stale je ta dovera nastrbena a ja stale coraz viac uvazujem ci mi stoji za to trapenie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
ale nie, neodpustila by som to, stále by som sa pýtala prečo a predstavovala si to, nemohla by som sa ho dotýkať, keďže by sa ho predtým dotýkala iná.
Ale zase je možné, že v manželstve by som odpustila. Ale asi tiež nie. Ono sa ťažko na to odpovedá.