Prosím pomôžete mi .. zaľúbula som sa do jedneho kamoša on ma chce tiež , ale keď on je taký kade chodi tam každu babu bali a hneď sa s ňou líže a to doslova.. neviem čo mám robiť , ale od kedy sa poznámemi povedal že sa zmení.. a vidím malé zmeny al
Ale čo sa týka teba, tak v prvom rade je chyba že si sa zalúbila do takého človeka, keď od neho očakávaš že bude úplne iný ako je teraz. Väčšinou sa takýto ľudia nemenia, dobro musí mať človek v srdci. Nevylučujem že sa zmení, ale je to nepravdepodobné. Podľa mňa si ťa nezaslúži, ale konaj ako chceš, nakoniec to zistíš sama.
ako ja netvrdím, že teraz si povedal, áno táto je tá a kvôli nej sa idem zmeniť a bla bla, ale niekedy keď má človek záujem taký ten skutočný, tak mu na radovánkach s inými prestane záležať. a teraz nehovorím len o chlapoch, predsa aj baby sú také, že sa bavia, flirtujú a veľa je ich čo majú nezáväzné vzťahy s mnohými a potom sa objaví niekto, kto ich zaujme. ono to je o tom, zistiť, či si ho naozaj natoľko zaujala a to chce čas. teda, to je môj názor. a sledovať, či sa snaží, aby si mu mohla veriť
Vo svojej podstate bude vzdy rovnaky. Otazne je, aky je v skutocnosti vo svojej podstate. Ak taky, ako si ho opisala tak potom nic. Ale ak to, co si opisala je len nejaka "zasterka" tak mozno ju dokaze odhrnut a ukazat svoje skutocne ja... No a tebe zostava len dufat, ze to skutocne ja je lepsie ako to, ktore ukazuje teraz.
stavim sa s tebou o 10€, ze keby sa naozaj zmenil a lizal sa iba s tebou, tak by ti ani nie do mesiaca prisiel nezaujimavy, neatraktivny a by si don uz nebola zalubena
zalubila si sa donho alebo iba do svojej predstavy, aky by mohol byt? cloveka len tak lahko nezmenis, ak chces mat s niekym vztah, mala by si toho cloveka chciet takeho aky je teraz, nie takeho aky by raz mohol byt
@teriq tak súdil som len podľa toho že keď balí každú tak si asi nezaslúži aby bol pre niekoho celým svetom resp. je veľa chalanov ktorí by si ju zaslúžili viac
@vonny Povedal ti, že sa zmení kvôli tebe a ty mu to veríš? Od muža, ktorý podobnými rečičkami určite aj nakŕmil iné podobne naivné ženušky ako si ty? Prosím ťa...vykašli sa na takého ...
Je XY ďalších, čo sú rozumnejší a zrelší ako tento tvoj Casanova...
@flysser jáj aha, čiže ten, čo si proste užíva život, pretože zatiaľ nestretol niekoho, po kom naozaj túži a s kým by chcel byť čo najdlhšie, tak nemá právo na toho človeka, keď ho stretne? (teraz nerátam, ak ten chlap baby využíval a podobne, v tom prípade to neplatí, pretože pokiaľ chce aj druhá strana a nerieši sa nič iné, len proste ako sme to my kedysi volali "riešky", tak to nie je o využívaní žien- môj názor)
@teriq ja mám na takýchto ľudí proste negatívny názor. užívať si život podľa mňa neznamená "riešiť" viaceré ženy a tak... žena je pre mňa svätá a začal by som si s ňou niečo len keby som k nej naozaj niečo cítil. už len z toho dôvodu by som ju nenamotával, že by si to mohla zle vysvetliť, poprípade sa zamilovať a ja by som jej tak (hoci nechtiac) zlomil srdce.
@flysser tak zas otázka potom je, min pre mňa, že či tým pádom si ochotný čakať, teraz preženiem dajme tomu aj do 30tky, kým stretneš tú, čo ti za to stojí a budete mať obaja záujem al naopak, ak by si ju stretol príliš skoro, či by si s ňou aj tak bol?
@teriq na tú pravú som ochotný čakať. a ak by prišla príliš skoro zostanem s ňou, aj keď stále platí že chcem najprv pracovať na kariére a až potom na rodine.
@flysser takže budeš na ňu čakať do 100vky a dovtedy nebudeš mať nijakú? však lebo ak to nebude pravá, aj ten zlomíš možno srdce, že ju možno nebudeš dostatočne milovať a podobne. ako asi každý by chcel tú svoju polovičku, o to pokoj, ale zas odsúdiť človeka preto, že si užíva život (to čom som už vyššie spomenula) a že potom si niekoho nezaslúži, hoc sa môže o to usilovať, je podľa mňa od veci
@teriq je to len môj osobný názor na nich, ja sa im do ich života nestarám. a áno budem čakať hoci aj do stovky na tú pravú. nezačal by som si s niekým vzťah bez toho aby som si s ním vedel predstaviť budúcnosť. a sex bez lásky to nieje ono.
@vonny Tak mu to povedz...zbytočne sa len sama oserieš, rozídete sa a ty na základe hlúpeho tínedžerského, duševne nedozretého jedinca stigmatizuješ a odsúdiš zvyšok mužskej populácie...
Tak či onak, toto nebude tvoj posledný vzťah...neviem čo z toho robíš veľké hálo...rob ako myslíš, ale podľa mňa to i tak skončí v ruinách...
Môže sa zmeniť, ale iba ak sám bude chcieť. A nepotrvá to mesiac, ani dva... Až bude chcieť jedno dievča (napr. teba), nebude sa predsa kurviť s inými, takže je to na ňom, čo si vyberie...
@firestorm neviem mala som iba jeden vážny vzťah a jeden taký ako to bolo mesiac ... takže nestredm chlapcov často.. a dávam si na to pozor ale ja mu chcem veriť že sa zmení
@flysser a dôvod? bojíš sa výšok? máš strach z vody ? veľa ľudí skáče pre radosť z útesov do vody a nie vždy to je nebezpečné, ale majú z toho potešenie
@teriq nechcem zomrieť, preto. do vody alebo s lanom je to niečo iné, ale pre mňa moc extrémne. ale nájdu sa aj takí čo to vyhľadávajú, tak ako sa nájdu takí čo vyhľadávajú sex bez závazkov
@flysser lenže zomrieť nemusíš čakala som inak presne, že napíšeš toto:d každopádne, môže sa ti to zdať extrémne, ale tiež sa môže stať, že by si to vyskúšal, napr by si nemal na výber a mohlo by sa ti to zapáčiť. tam šlo ale skôr o niečo iné z mojej strany, ale pravdepodobne si obaja pôjdeme svoje, takže GL v hľadaní pravej bez skúšania
@vonny strašný fail... ale oukej... pre teba bude aj tak najlepšie, ak sa s ním dáš dokopy, skončí to tak, ako skončí... popáliš sa a budeš mať aspoň skúsenosť a možno prestaneš byť naivná... je to v poriadku, máš 15
ináč nepoznám teba, ani jeho... ale len podľa toho, čo si tu napísala, ťa ten chalan má úúúúplne v piči a vôbec nemá potrebu to nejak skrývať... a možno sú fakty, ktoré si tu nespomenula a je to úplne inak
ak ozaj chceš taký vzťah, kde mu nebudeš môcť dôverovať, kde sa budeš báť čo robí a dopredu vieš že bude robiť veci poza tvoj chrbát, tak si buď riadne jebnutá, alebo bez hrdosti , ale s láskou toto nemá nič spoločné...si na neho len namotaná a chceš ho za každu cenu, a tipujem že keby ťa podjebe, tak mu to s úmevom odpustíš a budeš veriť že sa zmení..
len mentálne dozrievaš dúfam, že správne, prirovnám ti to k:
predstav si že si rada obliekaš rifle, k tomu nejaké obyčajné tričko, na to mikina a športovejšia obuv. Frajer od teba che aby si chodila v kostýmoch, v ktorých sa nemusíš cítiť dobre. Mesiac vydržíš ale potom sa opýtaš no načo to je dobré. Tak nejak to funguje vo vzťahu s inými vecami. Až prídeš na to že nieje všetko zlato čo sa blyští
Nakoniec je to tvoja vec len sa ti snažím ušetriť čas, ktorý môžeš využiť zmysluplnejšie
Podla mna sa nezmeni..kurevnik ostane kurevnikom..hlavne ked je taky ako keby od narodenia..v uvodzovkach.no moze byt aj pripad ked chalan ktory sa naozaj fakt zamiluje tak sa zmeni o 180stupnov ale ako pises ze vidis iba male pokroky ja na tvojom mieste by som radsej na nho zabudla pretoze vo vztahu taketo veci su leen ostarou a nicenim vztahu..a ty by si mu podla mna s tym pomoct nemala pretoze ked ta miluje tak by s takymito vecami nemal absolutny problem.ja by som radsej na takeho zabudla kym nebude prilis neskoro a nenamotas sa nho az tak..ale je to na rebe
Máš 15 rokov, to ťa prejde, časom zaľúbenosť vyprchá . Ak ho nepríjmaš aj s týmto tu čo o ňom píšeš , tak sa nato vykašli... Lebo nedá sa človeka zmeniť na svoj obraz, možno len dočasne a potom čo ? Ale aj zlá skúsenosť je prospešná, aj ty si sa narodila s určitými vlastnosťami ktoré máš dané a nedajú sa ovplyvniť možno zmierniť, ale určité črty zostanú . ľudí sa nemá meniť ale príjmať .
@vonny viem o čom hovoríš. mám podobný problém. Je to taky hajzel podjebal teraz som sa na ˇňho vyjebala ja ale som s nim každy den a kedže ho mam stale rada je to ťažké. predtým ako som s nim začala chodiť tiež podjebaval ale povedal že ked s nim budem že prestane a že miluje iba mna. a teraz milujem ja jeho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
94 komentov
zmen ho ty
Ženská chlapa nezmení,keď sa chlap sám zmeniť nechce...
ale keď ja neviem čo robí poza mňa..
neoplatí sa ti to..ver mi
Ženská nezmení chlapa, na to zabudni.
On musí chcieť sám, môžeš byť podnet na to, ale veľmi si never .
ako ja netvrdím, že teraz si povedal, áno táto je tá a kvôli nej sa idem zmeniť a bla bla, ale niekedy keď má človek záujem taký ten skutočný, tak mu na radovánkach s inými prestane záležať. a teraz nehovorím len o chlapoch, predsa aj baby sú také, že sa bavia, flirtujú a veľa je ich čo majú nezáväzné vzťahy s mnohými a potom sa objaví niekto, kto ich zaujme. ono to je o tom, zistiť, či si ho naozaj natoľko zaujala a to chce čas. teda, to je môj názor. a sledovať, či sa snaží, aby si mu mohla veriť
Vo svojej podstate bude vzdy rovnaky. Otazne je, aky je v skutocnosti vo svojej podstate. Ak taky, ako si ho opisala tak potom nic. Ale ak to, co si opisala je len nejaka "zasterka" tak mozno ju dokaze odhrnut a ukazat svoje skutocne ja... No a tebe zostava len dufat, ze to skutocne ja je lepsie ako to, ktore ukazuje teraz.
ale šak či on, či niekto iný, tak či tak s ním nebudeš do smrti, tak nerieš a choď do toho.
@vonny a druha vec je pekny nezmysel ze 19 rocny kurevnik by chodil s 15 rocnou pannou , nebudme pokrytci a neklamme si
A preco chces takeho ? lol
a echoechoecho - niéé tak by si prehral lebo ja nemám rada takých chlapcov... ja keď vidím že sa tak správa tak sa otočím aidem preč domov..
@teriq tak súdil som len podľa toho že keď balí každú tak si asi nezaslúži aby bol pre niekoho celým svetom resp. je veľa chalanov ktorí by si ju zaslúžili viac
Je XY ďalších, čo sú rozumnejší a zrelší ako tento tvoj Casanova...
@flysser budes chodit so mnou ?
Tebe to len hovorí, pretože to chceš počuť...
lenže ja som ho tak ľúbila že som von nechodila od rozchodu a ani nechodím von .. iba občas s kamošmi ktorý pznám dlhšie ..
Veríš mi?
To je to isté...a čo teraz, že ti to povedal? I tak ťa klame, ak je pravda, čo za náturu je ten chalan...
Alebo ťa možno ani neklame, ale eventuálne sa i tak popáliš, lebo jeho skryté predispozície sukničkára neostanú nadlho utíšené...
Tak či onak, toto nebude tvoj posledný vzťah...neviem čo z toho robíš veľké hálo...rob ako myslíš, ale podľa mňa to i tak skončí v ruinách...
aj tak to nevydrží...
ináč nepoznám teba, ani jeho... ale len podľa toho, čo si tu napísala, ťa ten chalan má úúúúplne v piči a vôbec nemá potrebu to nejak skrývať... a možno sú fakty, ktoré si tu nespomenula a je to úplne inak
toto sú veci z ktorých vyrastie. Ak nie, bude Cassanova do konca života. Opýtam sa ťa tak. Oplatí sa ti byť jeho ďalším cukríkom ?
Keby Ťa naozaj chcel a mal rád, tak je s Tebou a iné nechá na pokoji.
ak ozaj chceš taký vzťah, kde mu nebudeš môcť dôverovať, kde sa budeš báť čo robí a dopredu vieš že bude robiť veci poza tvoj chrbát, tak si buď riadne jebnutá, alebo bez hrdosti , ale s láskou toto nemá nič spoločné...si na neho len namotaná a chceš ho za každu cenu, a tipujem že keby ťa podjebe, tak mu to s úmevom odpustíš a budeš veriť že sa zmení..
predstav si že si rada obliekaš rifle, k tomu nejaké obyčajné tričko, na to mikina a športovejšia obuv. Frajer od teba che aby si chodila v kostýmoch, v ktorých sa nemusíš cítiť dobre. Mesiac vydržíš ale potom sa opýtaš no načo to je dobré. Tak nejak to funguje vo vzťahu s inými vecami. Až prídeš na to že nieje všetko zlato čo sa blyští
Nakoniec je to tvoja vec len sa ti snažím ušetriť čas, ktorý môžeš využiť zmysluplnejšie
Ty si mu na to nedala najmensi dovod, kedze ste len kamarati a nevie ci u teba vobec ma moznost nieco zacinat...
(Mozno ani nechce)
Verim tomu, ze chlapec uvazuje tak, ze zatial nema zmysel sa spravat inak.
Myslim, ze by bol aj hlupak, aj tak vam to nevydrzi dlhsie ako dva roky, aj keby ste sa dali dokopy...
Do 30. -tky ma chlapec casu, kym sa dovtedy vyburi, tak dobre.
Lepsie, ako potom robit chuja zo seba ked uz bude mat rodinu si myslim...