tak pokiaľ je "správna" len jedna možnosť a dotyčný nechápavý si stále omieľa svoje, tak hej, to sa viem aj pohádať, ale ak ide o niečo značne subjektívne, tak si síce poviem svoj názor (kt. nezvyknem meniť) ale dokážem akceptovať aj iný názor (štýlom jedných uchom dnu, druhým von)
ja sa rada hádam a to preto, lebo mám vždy pravdu a baví ma sledovať, čo všetko si ľudia vymyslia len preto, aby obhájili tú svoju "pravdu"... tupé to hlavy
dokazem akceptovat pretoze kazdy si prezil ine kazdy ma ine skusenosti cize aj iny nazor ale mam pocit ze tuto to uz nedokaze nikto ...a namiesto slusneho vyjadrenia ze nesuhlasi ti vulgarne nadava ...asi tak
áno, pokiaľ ich ale podporí rozumnými argumentmi a po diskusii (ktorá možno pripomína hádku, ale nie je!) zhodneme na tom, že každý máme svoju pravdu - a niekedy aj keď sa to nestane, ak je daný človek môj priateľ, v zmysle: "Si tak trochu debil (bez urážky) , ale mám ťa rád".
ale hej, vacsinou hej.. ked je to nieco subjektivne.. ale pokial ma bude presviedcat ze (napriklad) 2+3=8, tak o to by som sa hadala.. proste o fakty..
You are entitled to an opinion as much as I am entitled to prove how fucking dumb it is; asi tolko.
Napriklad o svetonazore sa nebudem hadat, o dolezitosti faktoru X pre problematiku Y si poviem svoje; a za xenofobne pseudonazory odo mna dotycny dostane lopatou do zatylku (ignorujme fakt, ze sok dvakrat bola vonku s clovekom s kerkou SS).
Často názor dokážem akceptovať,respektíve sa tak aspoň tvárim.Ale keď ma začne niekto poučovať v niečom v čom sa vyznám sto krát lepšie tak sa veľmi rád pohádam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
mňau
občas ma dojíma ako isté osoby hája svoje predsudky a výplody fanatizmu........
,,...a na konci každej pravdy je potrebné dodať, že vieme aj o tej opačnej..."
Napriklad o svetonazore sa nebudem hadat, o dolezitosti faktoru X pre problematiku Y si poviem svoje; a za xenofobne pseudonazory odo mna dotycny dostane lopatou do zatylku (ignorujme fakt, ze sok dvakrat bola vonku s clovekom s kerkou SS).
Niekedy mi tá hádka príde zbytočná a bezcieľna a hlavne stratou času.
Ale keď mám zlý deň rado mi padne s niekým sa pohádať
Dala som si záväzok, že sa už nebudem internetovo hádať, zožralo mi to more času Ale tak pár dementom som nevedela odolať