aj desat niektori ludia miluju svojich oboch rodicov, zaroven stihaju milovat Boha, a este svoju partnerku/partnera. Alebo tvoja mama miluje viac ako jednu osobu, ked aj nikoho ineho tak miluje svoje dve deti...
nie,neda sa to,vzdy to bude k tomu jednemu to prave,a ktomu druhemu ee..len,clovek si namysla ze je to k obom rovnake,blbost..klame sam seba ten,kto si to mysli...
ked myslis..tak,ako ved je to normalne,ee..?takto usudzovat,ved ako mozes dvoch lubit naraz?proste,v skutocnosti je aj tak len ten jeden z nich,ten co ja viem nazvyme to trebars,,ten pravy"no,podla mna dvoch neni mozne...takze,tak.:
a zase vidim,tu ze niektory tu porovnavaju lasku k rodiscom,surodencom tak,ale to je iny druh lasky,ako laksa k xalanovi,ci babe..ja,som mala namysli skor tu medzi babou a xalanom..teda...
mozes tvrdit ze milujes dvoch ci troch ci kolkych chces.. ale milovat vies len jedneho..
resp ked milujes musis milovat uplne. inak to nie je prilis stala a pevna laska a je nachylna k podvodu
z toho vyplyva ze ak milujes, milujes jedneho ten druhy moze byt sympaticky, moze sa ti pacit, moze sa cokolvek.. ale milovat milujes len jedneho naraz..
inak povedane.. ak das niekomu svoje srdce.. co das tomu druhemu??
akoze laska medzi opacnymi pohlaviami ( alebo rovnakymi) ? samozrejme, ze to je hlupost, milovat dvoch napr. chlapov naraz... to by som potom nemilovala ani jedneho a mala akurat tak bordel v hlave ale milovat rodinu + partnera to sa da.. ale to su ine formy lasky
dokážeš čoby nie... každého môžeš pre niečo iné... ibaže časom si uvedomíš, že len jedno z toho je skutočná silná láska a to druhé je len silná sympatia. nie že by som to zažil ale viem si to predstaviť
podla mna ano a nech si kazdy hovori co chce...zazila som to, nie sice na vlastnej kozi ale bola som velmi dobry pozorovatel...dotycna sa zalubila do oboch chalanov a kazdeho lubila svojsky ale nie tym stylom ze jeden bol vysnena laska a ten druhy len taky pajac ktory ju pritahoval alebo jej bol velmi sympaticky...obaja boli pre nu velmi doleziti a ani jedneho sa nechcela vzdat...ja si myslim ze si to nejako idealizovala a chcela sklbit dvoch do jedneho, no nevyslo jej to a preto sa to dovrzalo. Ona sama to potom riesila tak ze to uplne skoncila s obomi a aj po niekolkych rokoch to lutuje a nevybrala by si
v mojom pripade sa take nieco nestalo a nejdem sem pliest platonicke lasky ci idealy
@camelqa prepac, ale kolko rokov mala ta tvoja kamaratka.. lebo ako som uz raz pisal.. mnoho ani 20 rocnych nedokaze pochopit lasku a nevie rozlisit, ci miluje, alebo k dotycnej osobe ich len nieco silne pritahuje..
a nevravim ze je to nemozne, ale vtedy som pisal, ze birdz je posiaty vynimkami z toho vyssie spomenuteho vo veku 14-16
stale som presvedceny ze sa to neda.. a uz len preto, ze ked clovek robi dve veci, nerobi ich nikdy rovnako.. teda hoci to navonok vyzera, ze obaja su rovnako dolezity pre jedneho cloveka, stale moze byt jeden dolezitejsi.. len sa ta osoba nevie rozhodnut, resp nevie to zistit.. kvoli.. okolnostiam..
Heh, jasné A najväčšia sranda je, ked´ milujete ženu aj muža naraz Tak mi to najviac vyhovuje, pretože tak uspokojím všetky svoje chúťky,ktoré sú naozaj rôzne No stalo sa mi že som mal rád aj dvoch chalanov,aj dve baby Ale naozaj zamilovaný som bol naraz do dvoch ľudí zatiaľ raz v živote, v ostatných prípadoch išlo o akúsi platonickú lásku, či chvílkové pominutie
@kosmiklove mysli si co chces.. nie je lebo ona sa nerozhodovala, ona bola stale rozhodnuta ale to si ty neuvedomujes.. povedala ti to uz i sama.. a nie raz
kosme, kosme, @kosmiklove prestan uz konecne.. uz to fakt nie je zaujimave.
ja od teba hnusne zas to rozoberat a navazat sa do nas. uvedom sa konecne.
jasne.. potrebujes aby sme boli zas na noze a mohol si rozohrat tu tvoju hlupu hru..
pochop.. od toho co si spravil minule a predtym, by si mi mohol priniest i prisazne vyhlasenie s milionom dokazov i tak ti neuverim.. a uz vobec nie, ked splietas kraviny..
prosim, zacni sa spravat ako dospely.. a prestan sa hrat na decko..
prestan rypat a tvarit, sa aky si ty dolezity a co vsetko vies..
viem ze je to tazke pochopit pre tvoj mozocek, ale snaz sa prosim..
a ked si chces nadalej mysliet ze mas pravdu a bla bla bla.. tak si to do frasa mysli.. ale nechaj si to pre seba.. uz si s tym nielen trapny, ale riadne otravny..
a ked zas zacnes provokovat, zacnem mazat vsetky tvoje komenty na mojej webke a ak to potrebujes dokazat, verim ze ona spravi to iste na svojej..
jediny kto tu klame si ty.. pekny den.. a uz nereaguj
@johnysheek presne ako hovorim...nechces tomu verit pretoze si zaslepeny laskou ktora ani nieje ozajstna...ci chces mi tvrdit ze vztah zalozeny cislo len na pisani a volani je ozajstna laska?? ty by si sa mal uvedomit a zacat sa spravat ako dospely...
@kosmiklove prepac @ocko* .. uz budem dobry. o 22 budem chodit do postielky. Budem papat len nizkotucne jogurtiky a nebudem pozerat filmy, ktore maju 15ku ci 18ku hore v rohu.
Samozrejme, ze nebudem minat peniazky, ved mi ich tazko zarabas a dobre ma krmis.
Uz budem poslusny.. A mas pravdu. Vyber mi dievca, ktore si myslis ze sa mi hodi, lebo ja som taky vol, ze ja neviem, co a ku komu citim a ty vies vsetko najlepsie. Lebo ty si pokecas s duchmi a inymi nadprirodzenymi talafatkami a oni ti presne povedia co a ako sa ma stat. Ja som bol hlupy, ze som sa proti tomu co oni vraveli staval. Lutujem to.. uz budem naozaj dobry
vzdy si mal pravdu a vzdy ju mas a i budes mat..
PS: ak to nie je ozajstna laska, tak potom co chces vlastne ty a co ma znamenat tato diskusia.. myslim, ze terminy pouzivas ako a kedy sa ti hodia..
si v koncoch..
PPS: ocko* = pamatas ako pekne si sa o nom vyjadroval.. to len aby si vedel co si o tebe myslim
ja si osobne myslim,že milovať môžeme hocičo živé čo má dušu ( resp. s čím/ s kým sme schopní vybudovať vzťah. ) takže,ak milujete napríklad jednu kobylu,na ktorej dlho jazdíte a rozumiete si s ňou (neskôr dajme tomu odíde) a náhle sa to skončí,a príde nový vzťah s novým koňom,no vo vás ostane láska ku kobyle, ale milujete aj druhého koňa. ak ste ma pochopili proste kobylu môžte milovať dajme tomu pre jej divokosť a druhého koňa pre jeho rýchlosť a oči. to bol čisto príklad. a na ľuďoch sa to dá tiež. milujete jedného človeka pre jeho vyžarujúcu energiu a také vecičky, a druhého môžte milovať pre vzťah (partnerský) ktorý s ním máte. dúfam že to nieje moc komplikované,ale prosím vás žiadne urážky že som jebnutá ,ako je to na birdzi vo zvyku , toto je len môj názor - *IN MY OPINION*
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Cize mozne to je
pridajme este ku tomu partnera/ku a razom tych ludi, ktorych naraz cloveka dokaze milovat je viac..
Ale kedze viem kam tym mieris.. tak NIE to sa NEDA.. i ked pochopenie lasky ako takej je pre cloveka takmer nemozne.. teda mozne je vsetko.. ale ..
alebo podľa čoho usudzuješ, že to tak je?
kedze viem asi o co naraza ten, kto zalozil tuto diskusiu, tak sa ma jednat o lasku chalan baba..
a to vravi ze sa to neda.. @boo neda sa to!
mozes tvrdit ze milujes dvoch ci troch ci kolkych chces.. ale milovat vies len jedneho..
resp ked milujes musis milovat uplne. inak to nie je prilis stala a pevna laska a je nachylna k podvodu
z toho vyplyva ze ak milujes, milujes jedneho ten druhy moze byt sympaticky, moze sa ti pacit, moze sa cokolvek.. ale milovat milujes len jedneho naraz..
inak povedane.. ak das niekomu svoje srdce.. co das tomu druhemu??
Život je nevyspytatelny, tak len aby ste o pár rokov na to nezmenili názor
@adulicek01 mozes mi to prosim vysvetlit?? najlepsie cez ts
v mojom pripade sa take nieco nestalo a nejdem sem pliest platonicke lasky ci idealy
a inak si myslim ze zavisi len od ludi
a nevravim ze je to nemozne, ale vtedy som pisal, ze birdz je posiaty vynimkami z toho vyssie spomenuteho vo veku 14-16
stale som presvedceny ze sa to neda.. a uz len preto, ze ked clovek robi dve veci, nerobi ich nikdy rovnako.. teda hoci to navonok vyzera, ze obaja su rovnako dolezity pre jedneho cloveka, stale moze byt jeden dolezitejsi.. len sa ta osoba nevie rozhodnut, resp nevie to zistit.. kvoli.. okolnostiam..
a k pripadom 14-16 sa nevyjadrujem...vseobecne nas povazujem za nerozhodnych ludi
a nemienim to rozoberat dalej..
ja od teba hnusne zas to rozoberat a navazat sa do nas. uvedom sa konecne.
jasne.. potrebujes aby sme boli zas na noze a mohol si rozohrat tu tvoju hlupu hru..
pochop.. od toho co si spravil minule a predtym, by si mi mohol priniest i prisazne vyhlasenie s milionom dokazov i tak ti neuverim.. a uz vobec nie, ked splietas kraviny..
prosim, zacni sa spravat ako dospely.. a prestan sa hrat na decko..
prestan rypat a tvarit, sa aky si ty dolezity a co vsetko vies..
viem ze je to tazke pochopit pre tvoj mozocek, ale snaz sa prosim..
a ked si chces nadalej mysliet ze mas pravdu a bla bla bla.. tak si to do frasa mysli.. ale nechaj si to pre seba.. uz si s tym nielen trapny, ale riadne otravny..
a ked zas zacnes provokovat, zacnem mazat vsetky tvoje komenty na mojej webke a ak to potrebujes dokazat, verim ze ona spravi to iste na svojej..
jediny kto tu klame si ty.. pekny den.. a uz nereaguj
Samozrejme, ze nebudem minat peniazky, ved mi ich tazko zarabas a dobre ma krmis.
Uz budem poslusny.. A mas pravdu. Vyber mi dievca, ktore si myslis ze sa mi hodi, lebo ja som taky vol, ze ja neviem, co a ku komu citim a ty vies vsetko najlepsie. Lebo ty si pokecas s duchmi a inymi nadprirodzenymi talafatkami a oni ti presne povedia co a ako sa ma stat. Ja som bol hlupy, ze som sa proti tomu co oni vraveli staval. Lutujem to.. uz budem naozaj dobry
vzdy si mal pravdu a vzdy ju mas a i budes mat..
PS: ak to nie je ozajstna laska, tak potom co chces vlastne ty a co ma znamenat tato diskusia.. myslim, ze terminy pouzivas ako a kedy sa ti hodia..
si v koncoch..
PPS: ocko* = pamatas ako pekne si sa o nom vyjadroval.. to len aby si vedel co si o tebe myslim