Ja sa doma často zasmejem nahlas, ak je to fakt dobré, ale väčšinou ak je niekto doma tak sa hanbím aby som nevyzeral ako debil. A keď som v kine/divadle tak sa väčšinou nesmejem a irituje ma keď sa ľudia smejú na tom na čom ja nie. Preto už radšej všetko pozerám výhradne doma sám.
A povedal by som že si dosť závislá na priateľoch a sociálnom živote, mala by si byť samostatnejšia
urcite ano ale ked sa tak zamyslim tak asi nie tak intenzivne ako ked niekto pozera so mnou alebo je aspon niekde na blizku ale napriklad pri PC ked tu napriklad citam nejake zabavne komenty alebo co tak sa nahlas malokedy zasmejem aj ked dam tohto smajlika a je mi to smiesnee ale nejsom taky ze sa sulam pri PC
hm, ani nie, skôr keď to pozerám s niekým a ten sa zasmeje tiež, inak nie som moc osoba čo vie oceniť humor (vlastne sa skôr smejem na knihách, to hej, to si aj zapisujem vtipné úseky a potom to niekomu čítam a smejem sa na tom dokoliečka)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ale dnes keď som dívala zasa, jeden z najlepších filmov aké som videla, everything is illuminated tak somsa rehotala na celý byt :
A povedal by som že si dosť závislá na priateľoch a sociálnom živote, mala by si byť samostatnejšia
Len teraz na dvoch dobách ľadových... baby na intráku už ležia,zaspávajú a ja sa tam smejem na dobe ľadovej ...
podľa mňa nieje dobre zdržiavať emócie nech už ide o akýkoľvek prejav