ja mam pocit ze zo zivota ani poriadne OFICIALNE dokumenty neexistuju okrem takych o vrahoch alebo o chorobach a konkretnych pripadoch ludi ktory nimi trpia atď. ale to nieje nic pre mna , neviem ako pre teba no a potom jedine konspiracne teorie ktorych najdes na youtube plno alebo reportaze o zivote bezodomovcov , alkoholikov atď. ale konkretne ked ti mam poradit tak asi jedine zivot po ludoch je to zaujimave aj ked je to dost nerealne zeby ludia vymreli len tak z nicoho nic ... a inak dokumenty o zvieratach alebo o prirodnych zivloch mam rad treba spoznavat tuto planetu alebo este mam rad dokumenty o vseliakych kmenoch ktory ziju tak ako ich zivot naucil nie ako ich nuti spolocnost
Pokial nie si veriaca (alebo vlastne aj ked si, mozno ta to prinuti prehodnotit nazor na cirkev a nabozenstvo) tak vrelo odporucam: » www.csfd.cz/film/222955-kor...
@torpedo08 také o chorobách a vrahoch ma náhodou celkom zaujímajú, aj o psychiatrii atď.. a tiež ten život po ľuďoch, také čosi chodilo v televízore jeden čas a bolo to mega! len neviem no, tým zvieratkám nejak neviem prísť na chuť, ale ak by si mal niečo konkrétne čo sa tých kmeňov týka, budem len rada!!
@h8u konkretne nemam nic ale ked ta zaujimaju take o chorobach vrahoch atď. tak kanal Zone Reality je pre teba ako stvoreny a o tych kmenoch kazdu chvilu na CT , STV alebo na roznych dokumentarnych kanaloch mozes pozerat .... no a o psychyatrii asi len tie konspiracne teorie na youtube , neviem ako sa vola jeden dokument co som pozeral a je o tom ze vlastne cela psychyatria je len blud a lieky su len placebo alebo ludi nicia ale fakt teraz neviem ako sa to volalo
alebo mna este bavili Manželské etudy. ich reziserka, Helena Třeštíková ma aj ine veci, aj ked k tomu treba miestami pevne nervy ci zaludok, ale zaujimave to je. a taky vizualne silny dokument so sympatickym nazvom na zaver Women are Heroes
Ja ti môžem odporučiť Slepé lásky, Osadné, či Nesvadbovo a veľa veľa ďalších zo Slovenskej produkcie. Dokonca ti môžem odporučiť aj náš projekt dokumentárneho filmu zo školy, bol vysielaný aj na TA3 a toť je
Ja mám veľmi rád stanicu Travel Channel, dávajú tam parádne reportáže zo zaujímavých miest a robia ich mladý, kreatívny ľudia. už mám taký dlhý zoznam miest, ktoré chcem navštíviť do youtube si skús zadať Travel Channel International a malo by ti to vyhodiť. takisto si niekedy pozrem Viasat Explorer alebo Viasat History
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
» www.csfd.cz/film/268242-unt...
nezasluzis si lepsie
pripadne nedavno tu jeden hodil tento link, velmi pekne video tiez ale je to skor prednaska » www.youtube.com/watch?feature=p...
pripadne toto je tiez zaujimavy dokument:
alebo mna este bavili Manželské etudy. ich reziserka, Helena Třeštíková ma aj ine veci, aj ked k tomu treba miestami pevne nervy ci zaludok, ale zaujimave to je. a taky vizualne silny dokument so sympatickym nazvom na zaver Women are Heroes
aj toto bolo celkom fajn: » www.imdb.com/title/tt0373861...
potom také tie slovenské klasiky, ako Hranica, Osadné, ale to už asi každý videl
a napríklad aj staré krátke Hanákové dokumenty sú celkom fajn, i keď, niektoré pôsobia dosť experimentálne
a super dokument bol We don´t care about music anyway!
neviem, no, či si niečo vyberieš, ale mala som pocit, že toto celkom spadá do opisu, ktorý si uviedla
Tak snáď niečo podobné si hľadala.
plus nejaký ten vtipnejší výtvor slovenských tvorcov Mareka Šulíka a Janky Bučkovej:
Ako sa varia dejiny... Super dokument