čaute, uz dlhsie sa mi paci jedno dievca, je velmi pekna mila a srandovna. da sa s nou velmi dobre popisat na fb atd... v poslednom case sa kumne sprava nejako cudne, divne. teraz to myslim z tej lepsej stranky: vzdy sa na mna usmieva ( ja jej to vratim :
@6 Tak sa potom nečuduj tým komentárom, keď ani svoj vek neuvedieš. Pochopím, že 14 ročný nevie ešte tak poriadne ale aby 17 ročný sa na také pýtal, to už by som mu poradil nech sa niekedy postaví od toho PC alebo neviem čo.
@adoo1 ved ale to je jedno kolko mas rokov, no ved logika hovori, ze ak sa ti dievca paci a onaposobi, ze sa jej pacis tiez a chces to niekam posunut tak to niekam posuvas
nemam tolko odvahy aby som sa jej to opytak z oka do oka ... a je tu este jeden problem. mam konkurenciu ktora se nanu lepi jak vajca na stehna (chlapci poznaju ...
Bože, čo chceš robiť, normálne pôjdete von, budete sa o niečom baviť. Ak to pôjde dobre, potom pôjdete zase niekam. Po čase uvidíš či dačo z toho bude. » www.birdz.sk/forum/co-tak-pu...
TO zalezi od toho ako velmi ju chces , ked ju chces tak normalne tak sa jej prihovor , ked u chces moc moc tak pouzi chloroform a je tvoja! It aint gettin any easier than this.
@vladqog na 14 rokov je to ešte únosnéj tá @11tka , ale mňa sa to seriózne hentak pýtal jeden chalan čo má 21. fakt ako na základnej , niektorí sú trochu mimo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov