Situácia: Doma(SR) máte možnosť pracovať za normálny plat vo vašom odbore,povedzme 800eur.
V zahraničí je vaše zamestnanie rovnako platené,povedzme že máte možnosť pracovať niekde v Europe na mieste ktore sa vam páči(stredozemne ostrovy,severske kra
To je nerealne aby sa na Slovensku zarabalo tak isto ako vo vyspelejsich krajinach. Jedine ze by ta tam vyuzivali a spravili si z teba "otroka". To je teda fakt vyhra.
@myschka@takemeaway to len tak teoreticky,ak by ste mali profesiu ktora je približne rovnako platena aj doma a vonku,alebo by vam inde ponukali rovnako ako doma...
@7 odpusť že som si nemohol vybrať štat kde sa narodim v siedmych rokoch som asi mal povedať mame že prepač ale ja tu nepojdem do školy
@PROFESOR Ked si odratas naklady na zivot na slovensku ostane ti velke hovno z toho. To co si napisal chapem tak ze pre teba je asi nic a 800 € to iste
Dopici ludia si neskusili ani život tu na SR a už by odchádzali ...
.
Je to zase nejaká móda skurvená potom sa ludia sa vracajú v 30 s5 na SR nemajú žiadnu prax a nadavajú že nezoženú robotu ...
Si myslíte že vam dajú na zaciatok hned 1000€ ??? Konsky kokot...
Problem je to skor v lenivosti ... vidím to umna v práci ak niekto nahodou robí viac ako 8,5 hodiny už plače...
A v zahraničí čo? tam je viac v robote ako doma...
A k zakladatelovi určite by som do zahraničia nesiel ani keby to bol 2násobok 800v hrubom na zaciatok je pekná cifra ak je to v čistom tak královská
A este by som dodal že chodte si skúsit tu prácu do zahraničia a zabudnite na domácu stravu , tam pekne sáčkove kokotiny žrať nebudeš mať čas ani vyvárať. (hej pracujem v zhranicí , nemecko,fínsko,švajčiarsko,ukrajina,polsko,česko)
Aj keby som zarabal len 500€ tak ostanem tu na SR, síce by možno nebolo na lxusnejsie vecičky. Ked moji predkovia prežili horšie časy zvladnem to aj ja....
Áno, je to móda. "Ja v tomto skurvenom zapadákove nezostanem ani sekundu po vyštudovaní" a podobné reči. Počúvam to tiež pomaly každý deň.
Aspoň keby si to vyskúšali. Nepoviem ak hľadajú robotu na slovensku a nič, tak z núdze odídu robiť von. Ale taká možnosť že robiť von alebo u nás a za rovnaké peniaze...a ono to uteká preč. Nič dobré nečaká túto krajinu s podobnou generáciou.
@7 samozrejme, štát nám všetko dáva, len tak zadarminko... Inak povedané, keď si zrátam, kolko som odviedol štátu na daniach, mohol by som financovať štúdium pre celú moju mestskú časť... Ale vlastne nemohol, lebo 80% z toho sa "stratí" v systéme tohoto štátu, a ja by som mal byť k nemu ešte lojálny?
@20 keď máš takéto skúsenosti, tvoje schopnosti asi nebudú najlepšie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@7 odpusť že som si nemohol vybrať štat kde sa narodim v siedmych rokoch som asi mal povedať mame že prepač ale ja tu nepojdem do školy
@mm47 ďalší pekný ukľudňujúci koment
Dopici ludia si neskusili ani život tu na SR a už by odchádzali ...
.
Je to zase nejaká móda skurvená potom sa ludia sa vracajú v 30 s5 na SR nemajú žiadnu prax a nadavajú že nezoženú robotu ...
Si myslíte že vam dajú na zaciatok hned 1000€ ??? Konsky kokot...
Problem je to skor v lenivosti ... vidím to umna v práci ak niekto nahodou robí viac ako 8,5 hodiny už plače...
A v zahraničí čo? tam je viac v robote ako doma...
A k zakladatelovi určite by som do zahraničia nesiel ani keby to bol 2násobok 800v hrubom na zaciatok je pekná cifra ak je to v čistom tak královská
A este by som dodal že chodte si skúsit tu prácu do zahraničia a zabudnite na domácu stravu , tam pekne sáčkove kokotiny žrať nebudeš mať čas ani vyvárať. (hej pracujem v zhranicí , nemecko,fínsko,švajčiarsko,ukrajina,polsko,česko)
Aj keby som zarabal len 500€ tak ostanem tu na SR, síce by možno nebolo na lxusnejsie vecičky. Ked moji predkovia prežili horšie časy zvladnem to aj ja....
Tú našu sedliač dedinskú nikdá neopustím !
Áno, je to móda. "Ja v tomto skurvenom zapadákove nezostanem ani sekundu po vyštudovaní" a podobné reči. Počúvam to tiež pomaly každý deň.
Aspoň keby si to vyskúšali. Nepoviem ak hľadajú robotu na slovensku a nič, tak z núdze odídu robiť von. Ale taká možnosť že robiť von alebo u nás a za rovnaké peniaze...a ono to uteká preč. Nič dobré nečaká túto krajinu s podobnou generáciou.
@20 keď máš takéto skúsenosti, tvoje schopnosti asi nebudú najlepšie...
ale sa mi lubi že viete hned mudrovat,aj ked sa len pytam či by ste pracovali doma či vonku