Mám v poslednej dobe taký menší problém. Strašne sa mi lámu vlasy a po novom začali aj vypadávať. Nie moc ale viacej než normálne. Takže by som bola rada, keby ste mi poradili niečo čo už máte vyskúšané alebo aspoň čo ste počuli, že zaberá. Ďakujem
@mielikki Nehovorím o hustote, hovorím o tom lámaní vlasov. To vypádavanie je teraz podľa mňa normálne, aj ja (a každý) mávam obdobia, keď mi vlasy vypadávajú viac, než inokedy.
@wordsarejustdropsofrain tak, áno, zničené konce nič nespasí, ale lámaniu sa dá aspoň sčasti predchádzať správnym zaobchádzaním a podobne, ale samotné podstrihnutie pred lámaním nezachráni
Mne keď tak viac vypadávali vlasy pomohol lopúchový šampón, ten je na podporu rastu vlasov, a sú všelijaké šampóny proti lámaniu vlasov
a inak súhlasim s @wordsarejustdropsofrain najskôr podstrihnúť a potom všetko ostatné.. zabrániš tomu aby sa ti ďalej štiepili a lámali končeky a bude to mať omnoho lepší účinok
@wordsarejustdropsofrain tak ale podstrihnutie všetko nezachráni, ja som (pokiaľ to nie je v skutočne zúfalom stave) za pracné odstrihnutie odštiepencov po jednom, pretože tak zachováš dĺžku aj sa zbavíš toho zničeného, čo nie je v jednotnej dĺžke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a inak, zinok, lopúchový výluh, oplachovať žihľavový čajom (blábláblá, pohrab sa v mojich blogoch, tam som sa kedysi rozpísala viac
a ďakujem všetkým moc za rady, skúsim.
a inak súhlasim s @wordsarejustdropsofrain najskôr podstrihnúť a potom všetko ostatné.. zabrániš tomu aby sa ti ďalej štiepili a lámali končeky a bude to mať omnoho lepší účinok