Cya
Kdo vydel tento super film the godfather ?
Taký starý film a ja som ho videl až teraz Najviac sami pačila ta prvá čast pretože tens tareho hlas (pozeral som bez cz/sk DU
V dvojke sami pačil ten emdzi príbech ako sa dostával k moci a troj
ja som celu trilogiu pozeral dva krat.. jednotka je najlepsia..pak dvojka a nakoniec trojka.. trojka sa mi nepacila..ale ked som si ju pozrel druhykrat tak to uz malo grady
Krstny otec je pre mna najlepsi film na svete. Poznam ho uplne detilne dokonca aj niektore texty viem naspamat. Mne sa pacia vsetky 3 casti. pozeravam to velmi casto a vzdy ma to bavi. No len to nemoze byt zdabovane lebo potom to straca tu originalitu. Titulky su najlepsie...
Trosjka je uz taka modernejsia. Ale ked poriadne chapes o com to je tak ta to urcite tiez bude bavit. Vsetkemu poriadne som pochopil az na druhy alebo treti raz pozerania...
Ja som este nečital no ked tot ak chválite musim aj ja dotoho pustit
inak ma dosť zarazilo otvorim jednotku že idem kukať a vyše 3 hodín tak som si zbehol ponejake sušenky a nakonec ked som sa dotoho zapozeral že čvooo take kráátke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Akurat dnes som chcel napisat blog o tomto filme
inak ma dosť zarazilo otvorim jednotku že idem kukať a vyše 3 hodín tak som si zbehol ponejake sušenky a nakonec ked som sa dotoho zapozeral že čvooo take kráátke