Práve som zhliadol vyššie uvedený film. Vôbec nechápem!
Čo sa to tam vlastne stalo?!?!?! Je tu nejáky fanúšik/hater tohto filmu ktorý by mal chuť mi to vysvetliť?
Videl som ten film viac krat a sam som ho nedokazal pochopit. Pocul som mnozstvo ludi co tvrdili, ze to pochopili no vacsina je skupa sa o to vysvetlenie podelit (ze by preto, ze sami nechapu? ). Viem, ze raz mi to celkom dobre kamos vysvetlil no uz som na vysvetlenie zabudol budem si musiet film zniva pozriet lebo si uz poriadne napamatam ani dej
Kolkokrat som videla, tolkokrat som plakala.Na mna strasne posobi tak emotivne. Je tazke ho pochopit hlavne kvoli tym filozofickym uvaham a kvoli tomu cestovaniu v case, na to potrebuje mozog trosku viac casu a kazdy to moze chapat rozlicne. Niektore pasaze by som ti vysvetlit vedela, no niektore nie. Ono to je fakt tazke na psychiku, zboznujem take filmy
je to dobrý film, videl som ho už dávnejšie ... ale či som ho pochopil správne neviem, ja som to od začiatku až do konca bral ako trhanie snímok medzi realitou a svetom v jeho hlave, čiže ma zarazil potom trochu ten koniec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
@1
šťastné čítanie.
Ale inak aj @3 zneje fajn