Najdôležitejšou osobou v mojom živote je moja mama, aj ked to nerada priznavam. Ale zatial ma vsetky tie "dolezite" osoby opustili, cize nebudem sem davat ludi, ktori ma aj tak raz zrejme opustia.
,- pretože ma nikdy neopusti. Aj ked urobim cokolvek. Vzdy tu bude.
Najkrajšia chvíľa v mojom živote bola vtedy, ked som sa citila milovana (ci uz od priatelov, alebo frajera)
Mojim snom je: mam vela snov. Vystudovat to, co chcem. Mat vlastne byvanie, auto, potom priatela, psika, alebo macku. Super pracu, dieta. Ale hlavne vela pozitivnych ludi okolo, ktori ma budu mat radi.
Najdôležitejší sú pre mňa rodičia.Obaja. Pre všetko, čo kedy pre mňa urobili (a že toho nebolo málo). Snov mám asi nekonečno a najkrajšiu chvíľu neviem vybrať.
najdôležitejšou osobou v mojom živote sú moje kamarátky lebo sú super a vždy mi pomôžu keď to potrebujem
Najkrajšia chvíľa v mojom živote bola na zábave lebo som tma spoznala úplne super chalana s menom Dávid hneď si porozumeli proste on rozmýšľa ako je to moje dvojča mám ho rada ako bračeka ďakujem
Najdôležitejšími osobami v mojom živote sú oni traja, pretože mi ukázala v živote to pekné a robia môj život krajší. Môžem sa na nich v každej situácii spoľahnúť.
Najkrajšia chvíľa v mojom živote je čas na strednej škole, s ľuďmi, ktorých mám nadovšetko rada a ktorí pre mňa strašne veľa znamenajú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Najkrajšia chvíľa v mojom živote bola... - žiadna nemá také privilégiá, aby bola jediná.
Mojim snom je mať čas na sny.
Najkrajšia chvíľa v mojom živote bola tá, keď som bola šťastná
Mojim snom je splniť si všetky sny.
,- pretože ma nikdy neopusti. Aj ked urobim cokolvek. Vzdy tu bude.
Najkrajšia chvíľa v mojom živote bola vtedy, ked som sa citila milovana (ci uz od priatelov, alebo frajera)
Mojim snom je: mam vela snov. Vystudovat to, co chcem. Mat vlastne byvanie, auto, potom priatela, psika, alebo macku. Super pracu, dieta. Ale hlavne vela pozitivnych ludi okolo, ktori ma budu mat radi.
Najkrajšia chvíľa v mojom živote bola na zábave lebo som tma spoznala úplne super chalana s menom Dávid hneď si porozumeli proste on rozmýšľa ako je to moje dvojča mám ho rada ako bračeka ďakujem
Mojím snom je cestovať po krajinách -)
Najkrajšia chvíľa v mojom živote je čas na strednej škole, s ľuďmi, ktorých mám nadovšetko rada a ktorí pre mňa strašne veľa znamenajú.
Mojim snom je mať zdravú rodinku...
Najkrajšia chvíľa - keď som sa zobudil pri frajerovi (ex)
Môj sen je nájsť si najskvelejšieho chalana na svete (len tak snívam, nemám 12, aby som si myslel, že existuje )