Zdravím, chcem sa opýtať, či sa niekto nestretol s podobnými príznakmi, skoro denne zvýšená teplota 37,1-37,3, bolesť vnútornej strany kolien/lýtok, problém s očami, únava
Za každú radu budem vďačný, s doktormi to už riešim nejaký ten čas...
tak nejak som sa mimo ineho citila ked som mala nedostatok vitaminu B12, ale ked chodis k lekarom tak by na to asi uz prisli. a na yt som v tom case pozerala jednu zenu, co hovorila o svojich pociatocnych priznakoch sklerozy multiplex a bolo to podobne tiez, ale neupadni do stadia kedy si sam das diagnozu na bohvie ake ochorenia co ti spomenu ludia na internete alebo vyhodi google
@loveillumination bol som na MR a sklerózu multiplex vylúčili naštastie ale už neviem, kde ísť ako to riešiť a čím ďalej ma to viac obmedzuje v bežnom fungovaní
Ked nevedia pomoct doktori, zasadne je to problem psychickeho razu. Takze hladat pomoc inde... alebo zmenit doktora, jeden mi 22rokov hovoril ze je vsetko ok a druhy ma rovno posle na operaciu... hold.. slovenske zdravotnictvo, pokial si nezaplatis, tak nic nevidia
@padlyanjel na hematologii mi povedali že tie výsledky sú hraničné ani ani, čiže asi nie som zdravý po fyzickej stránke a nemali by byt pri psychike minimálne fyzické prejavy ?
@rosiegrace najprv to uzavreli ako prechodenú mononukleózu a dali mi tabletky na umunitu a teraz po polroku sa mi priznaky vrátili a teraz dali nejaké ďalšie testy a mononukleózu už úplne vylúčili
ja som bola na tom dávnejšie rovanko nakoniec mi prišli na radu problémov.. čiže by to nemuselo byť len jedno ochorenie
s tými očami sa to ako prejavuje? bol si na nejakých vyšetreniach?
@rosiegrace semtam dvojité videnie iba na niektoré veci (to ako nechápem) a ešte zostrovanie blízky ďaleký predmet, obraz sa mi da dokopy ako keď zaškuliš, na očnom vraj všetko v poriadku už neviem kde pátrať, ty si mala aké problémy ak môžem vedieť ?
Minimalne mozno ked sa budes na mna hnevat den, tak ta bude mozno boliet hlava.... ale ked niekoho nieco roky zoziera, tak to bude aj dost viditelne po fyzickej stranke... vsetko so vsetkym suvysi, mne sa to velakrat oplatilo sledovat ci uz z dlhodobejsieho hladiska alebo aj pri obycajnej chripke.. skus si najst k tomu nejaku dokumentaciu, za skus noc nedas, ked uz si doktori nevedia rady
@padlyanjel ja mám náladu v rámci možností, jem normálne, nemám nejaké stavy depresii alebo dačo podobné len ma tieto problémy obmedzujú a na infekčnom v Za niečo našli len doktor sa k tomu nevedel vyjadrit
@unizak to neni len depresia, ale aj nedostatok lasky, viny, hnevu, pocitu nedostatocnosti, vsetky pocity a cela psychika a vnutro cloveka a nikto nie je dokonaly, kazdy daco mame, a to nas ovplyvnuje
@padlyanjel len môj problém je že niečo v krvi mám ale nevedia prísť že čo to je keď budem 100% fit po fyzickej stránke nebránim sa riešiť psychiku, zažil som doktora, ktorý mi na prvom sedení povedal že skončím na psychiatrii, došli výsledky a už o psychiatrii ani necekol, keby som zdravý tak ma bez debaty pošle za cvokarom
@poppyseed ja som len chcel či niekto nemá podobne skúsenosti alebo tak, lebo pride mi že doktori zatiaľ nevedia čo ako, niekedy mi príde že to riešia spôsobom si mladý, vyzeráš zdravo nemôže ti nič byť
nevsimol si si zhorseny stav po nejakej potravine? muke? alebo po nejakom pecive, cestovinach, zelenine? ja mam nieco podobne ale bolesti mam inde a tiez nevedia co mi je poslali ma domov z nemocnice ze si vymyslam a moja doktorka sa len chytala za hlavu ze co? ale vsetky testy mam tiez negativne ale to co mi je stale trva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
s tými očami sa to ako prejavuje? bol si na nejakých vyšetreniach?
Ale pochybujem, ze ti tu niekto poradi ked na to zatial neprisli ani doktori.