Doškoľovacie kurzy na prijímačky - medicína Martin
Ahojte, chystá sa niekto z vás, "potencionálnych medikov", na kurzy, ktoré organizuje JLF v Martine? Prípadne je tu niekto taký, kto tieto kurzy absolvoval alebo o nich vie niečo viac? ďakujem
Ahoj, ja tam idem. Ale len na dva, na prvý a na tretí. A neviem, či to nejako extrémne pomáha, ale tak niečo určite hej. Ale pokiaľ sa budeš usilovne učiť, zvládneš to aj bez tých kurzov. Ja tento rok nematurujem, učím sa len doma, tak by som chcela počuť nejaký profesorský výklad už konečne. A ku názorom na to: počula som aj také aj také. Niektorým to vraj nedalo nič, iným to pomohlo.
Od septembra sa pripravujem do KE (celé testovnice mám už prejdené) , Martin som si dala len tak "na skúšku" a veľa som si od toho nesľubovala. Len mi napadlo, že keby som vedela približnú náročnosť, štýl otázok a ďalšie informacie okolo toho dalo by sa na tom ešte popracovať. Nechcem tam ísť so žiadnou ilúziou, že mi niečo nalejú do hlavy a nebudem mať s prijímačkami problém
Na druhú stranu to nie je až tak veľa peňazí a v MT som ešte nebola ... mohla by si mi v skratke napísať ako to vlastne prebieha a čo sa tam preberá/vysveľuje?
@woshie všetko je napísané v tých papieroch čo ti prišli a prebieha to tak že pídeš zapíšeš sa dostaneš nejaké materiály, máš prednášku doobeda napr chemiu na konci prednášky máš 10 vzorových otázok potom máš volno na obed a poobede máš biolu a rovnako rpednáška a na konci 10 otázok......
@woshie prebieha to tak ako máš napísane v tých papieroch čo ti prišli...a prebieha to tka že prídeš ráno o 8 či kedy máš prednášku z bio potom obedna repstávka a pobede do 4 prednáška z chemie.... a preberá sa to čo máš v papieroch
@woshie mylsím že to isté nič navyše...pozri ak máš prebrate tie KE testovnice a chceš ísť do KE tak si ich prejdi ešte dvakrát a máš Ke istí a potom možeš skusit ten MT keby náhodou... ale myslím že je to naozaj strata času a peňazí.... neviem mne to moc nedalo všteko čo sa tam prebralo som už vedela aspon čo sa týka bio určite... z chemie pár vecí bolo pre mňa nových
@woshie Tie materialy odtial sa daju zohnat ak ti tam niekto studuje. Podla nazorov väcsiny co to poznaju je to blbost Ak mate niekto nieco co ja nemam tak si mozme vymenit pdf a vam tie papiere poslem.
@katkaz presne taký je môj plan nakoniec som sa rozhodla skúsiť to, snáď to nebude na škodu a keď na prvom zistím že je to hovadina na ďalšie už jednoducho nepôjdem ďakujem veľmi pekne za názor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Na druhú stranu to nie je až tak veľa peňazí a v MT som ešte nebola ... mohla by si mi v skratke napísať ako to vlastne prebieha a čo sa tam preberá/vysveľuje?