tyka sa mojej kamaratky.je thotna a uz v tretom mesiaci.ma milujuceho partnera ale nemaju ho ako uzivit.na potrtat nemaju, jej matka by ju zabila lebo ho nenavidi.uz sa aj bola odstahovala ale na apel toho ze ma posledny rok v skole sa vratila.tabletky
Tomu nechapem...Najprv pises ze ma milujuceho partnera ... a potom terajsi jej povedal že ak to dieta nie je jeho zabije aj ju aj dietatko.tak ten je fakt užasne miluje...
Seci by ju len zabijali .. za to v akej je situacii si môze sama (nehovorim ze to je jej vina ! ) ... mama o tom nevi? nech jej to najprv povie a potom sa uvidi ci ju fakt zabije" .. a ten priatel..no uzasny... to s milovanim nema nicspolocne..holka by sa mala co najskor spametat (aj ked je neskoro..).. a dat vsetko do poriadku ..
Boze ludia, sa uvedomte...sak stat sa moze hocico a teraz ta baba asi potrebuje pomoc...ak ste nazorov, ze je kurva, tak sem nepiste....
a k teme: no tak to je teda v riadnej sracke:/ absolutne neviem co ti mam na toto povedat...sak nech to dakde neviem kde nahlasi, ze jej vyhrozuju smrtou abo cim...na policii a ze je tehotna. A ze sa na nu skratak kazdy vykaslal. Fakt neviem kde sa hentake veci maju hovorit...a este to akoze cela jej rodinka sa na nu vzsrala??? to sa mi nejako nevidi, ze by mala vsetkych clenom takych jeblych...
no a ak vas tato "kauza" zaujima vyvija sa dalej...rodicia ju vyhodili z bytu nema kde byvat tak isla naspat ku priatelovi ktori o nicom nevie-no xela mu to povedat bo zajtra by to vedel aj tak.priatel ju samozrejme zmlatil...slo sa po nu autom a sup do nemocnice.. takze tak
Ja byt na jej mieste, na vsetkych by som sa vykaslala, aj na rodicov, aj na terajsieho " jebnuteho agresivneho" priatela a odisla z domu a zacala úplne odznova. Skusila si najst nejaky podnajom a samozrejme brigadu aby ho mala z coho platit. Aj ked je to o to tazsie, ze je tehotna, skoda ze nema nikoho, kto by jej na ten potrat pozical.
A ano je to jej chyba ale chyby predsa robi kazdy a ona za nu az prilis draho zaplatila, takze ju nemam preco odsudzovat.
po 1.ak si cxhcel byt zaujimavy toto nema nic spolocne so mnou....ak to niektory ludia nechapu ze su aj ine problemy ako 13rocna ze nevie ci sa ma vyspat so 17 rocnym alebo ze kao casto si honit tak asi nevyspeli.a nie som na tom tka uboho aby som si musela vymyslat temy!nepotrebujem tu pocuvat kkktiny o tom ze ja je stetka a blbosti ak xete taketo nieco tak nebudte trapny a nepiste-ja som chcela len pocut ze ake su moznosti alebo co by sa s nou dalo....ak ak to niekto nechape je to jeho problem!pretoze niektory ho maju a velky a myslim si ze bird je o tom a hlavne fora ze by sa malo poradit a pomoct ak sa da.....no asi som sa mylila mam pocit
Majkaee - neviem, ale asi som tak trochu priblbla... lebo tomu celemu akosi nechapem.
1) tvoja kamaratka je v tretom mesiaci a ma to s byvalym
2) ma milujuceho priatela, ktory ako si napisala na zaciatku povedal, ze ak to nie je jeho tak ju zabije ale uz v dalsom prispevku o tom priatel este nevedel... tak to ma akoze este nejakeho ineho?
3) kedze je to milujuci partner preco by ju chcel zabijat, resp. bit?
4) rodicia ju vyhodili z domu a ona sa potom nastahovala k tomu partnerovi co o tom decku uz vedel alebo k tomu co o nom nevedel??? alebo ako to je???
5) Chce ist na potrat ale nema peniaze... hmmm a je v tretom mesiaci??? Bolo by lepsie keby si napisala tyzden.... pretoze ak je v tretom mesiaci moze byt od 8-12 tyzdna... a ak je v tom 12tom je uz tak akosi neskoro, pretoze interupcie sa robia len do 12. tyzdna...
6) Napisala si, ze pravidelne berie tabletky(zda sa mi dost nepravdepodobne, ze by otehotnela ale tak co uz) ... to ich berie aj napriek tomu, ze je tehotna?
Mozno by som ti aj poradila, keby som sa v tom zmatku co si napisala vyznala...takze sorry... bud to prepis alebo mi to posli ako postu ale nech to ma nejaku hlavu a patu...
ja stale hovorim....ze s tym si musi poradit sama...ked jebe s kadekym a podvadza tak ju netreba lutovat...co si navarila to nech si aj zie...sice ja ju lutujem ajtak, ale uz je neskoro..nijako jej nepomozes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a k teme: no tak to je teda v riadnej sracke:/ absolutne neviem co ti mam na toto povedat...sak nech to dakde neviem kde nahlasi, ze jej vyhrozuju smrtou abo cim...na policii a ze je tehotna. A ze sa na nu skratak kazdy vykaslal. Fakt neviem kde sa hentake veci maju hovorit...a este to akoze cela jej rodinka sa na nu vzsrala??? to sa mi nejako nevidi, ze by mala vsetkych clenom takych jeblych...
Ja byt na jej mieste, na vsetkych by som sa vykaslala, aj na rodicov, aj na terajsieho " jebnuteho agresivneho" priatela a odisla z domu a zacala úplne odznova. Skusila si najst nejaky podnajom a samozrejme brigadu aby ho mala z coho platit. Aj ked je to o to tazsie, ze je tehotna, skoda ze nema nikoho, kto by jej na ten potrat pozical.
A ano je to jej chyba ale chyby predsa robi kazdy a ona za nu az prilis draho zaplatila, takze ju nemam preco odsudzovat.
Slecna ma milujuceho partnera, ktory ju umlati.
Slecna sa vychrape s byvalym, lebo terajsi si dal 2 tyzdne volna...
Slecna berie tabletky, no na potrat nema love.
Slecnu vyhadzuju este neplnoletu z domu a tak musi byvat so psychopatom...
Neskutocne cudna story.
Dosť čudné súvislosti.
len jednu:
odjebat sa
1) tvoja kamaratka je v tretom mesiaci a ma to s byvalym
2) ma milujuceho priatela, ktory ako si napisala na zaciatku povedal, ze ak to nie je jeho tak ju zabije ale uz v dalsom prispevku o tom priatel este nevedel... tak to ma akoze este nejakeho ineho?
3) kedze je to milujuci partner preco by ju chcel zabijat, resp. bit?
4) rodicia ju vyhodili z domu a ona sa potom nastahovala k tomu partnerovi co o tom decku uz vedel alebo k tomu co o nom nevedel??? alebo ako to je???
5) Chce ist na potrat ale nema peniaze... hmmm a je v tretom mesiaci??? Bolo by lepsie keby si napisala tyzden.... pretoze ak je v tretom mesiaci moze byt od 8-12 tyzdna... a ak je v tom 12tom je uz tak akosi neskoro, pretoze interupcie sa robia len do 12. tyzdna...
6) Napisala si, ze pravidelne berie tabletky(zda sa mi dost nepravdepodobne, ze by otehotnela ale tak co uz) ... to ich berie aj napriek tomu, ze je tehotna?
Mozno by som ti aj poradila, keby som sa v tom zmatku co si napisala vyznala...takze sorry... bud to prepis alebo mi to posli ako postu ale nech to ma nejaku hlavu a patu...
2. nie este to nevedel ale ked poznas cloveka vie ako zareaguje a co- spravi ona to vedela
3. lebo je to psychopat?
4. ma len jedneho partnera teraz ktory o tom este nevedel ale chystala sa mu to povedat ked tam prisla
5.dievca moje na potrat sa da ist este aj v tretom mesiaci je to sice riskantne ale moze.....
6.no tak ked zistila ze je tehotna tak nebere-na k..t by jej boli uz?