@aveall Do 100€ máš z bazáru aj lepšie , napr. Xperiu Mini Pro (kompaktný dizajn s qwerty klavesnicou 1 GHz procesor, oficiálny Android 4.0, 5 megapix foto s HD 720p videom aj so zaostrovanim)
alebo Xperiu X10 (veľký 4 palcový displej, 1 Ghz procak, Android 2.3.3 , 8 megapixelovy fotak + HD 720 natacanie videa aj so zaostrovanim
@aveall alebo ak zoženieš Xperiu U do 100€ tak bude super (dvojjadro 1 GHz, trošku menší displej 3,5 palca, Android 4.0 a zvyšok je totožný s tumi, čo som napísal )
@77hanes77 Jo, ešte som zabudol dodať podstatnú vec, že Xperia U NEPODPORUJE pamäťové karty, čiže sa musíš uskromniť so 2,7 GB pre dáta a 1,5 GB pre aplikácie
@77hanes77 a myslis ze je mozne ich zohnat aj to zarukou za taku cenu ? a co inak hovoris na znacku Huawei tu vobec nepoznam ale ma celkom dobre ceny myslim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
PS: DotykovÝ
alebo Xperiu X10 (veľký 4 palcový displej, 1 Ghz procak, Android 2.3.3 , 8 megapixelovy fotak + HD 720 natacanie videa aj so zaostrovanim