Ja som to v ruke mala párkrát a absolútne som s tým nevedela robiť plus musím byť praktická - neviem ako ťažko by sa to ovládalo pod vplyvom nejakého toho viacpercentného nápoja
vsetky telefony maju male displeje oproti tomuto co mam, cize iny by som nechcel ani za svet a ano velmi sa mi na nom rata aj dotykovy displej treba si na to zvyknut, ale ked si clovek zvykne, je to parada
@frez a sú ešte aj ďalšie, HTC Shift, a ešte pár s väčšími alebo podobnými displejmi sa bez problémov nájdu. Čo sa týka klávesnice, keď potrebuješ niečo vybaviť a nemáš čas sa s tým hrajkať tak cápať po displeji na tej dotykovej klávesnici je utrpenie. S hardwarovou klávesnicou je to neporovnatelné. Inak to nie je zlá vec, ale práve kôli tomuto by som skôr volil Touch pro 2 pokial ide o HTC. Pokial to máš len na hranie, tak samozrejme potom nieje problém...
Inak nie je problém ani bez dotykového displeja, donedávna som používal E90 a nikdy som nejak velmi necítil potrebu dotykového ovládania.
@weeman Nie, nemam to len nahranie a nie, nepocitujem nejaky velky deficit pri pisani. Casom som si na to zvykol a pise sa mi mozno lepsie nez na hw klavesnici. A vasci displej ale s mensim rozlisenim...
@freedomko majitel asus-u P320 kydá na blackberry??? Ty si strašný ftipálek... Takže radšej prestaň trepať kým sa bavím.
@frez skúšal si už tú HW klávesnicu, alebo to proste "vieš"? Iste, každému vyhovuje niečo iné, ale zatial všeobecne drvivej väčšine ludí vyhovuje HW.
Čo sa týka toho displeja, aby sme to uviedli na pravú mieru, zmienil si sa o veľkosti, nie o rozlíšení preto som na to aj tak reagoval. Ak chceš vyššiu konkureciu nech sa páči - HTC Shift 800x480, 7 palcov. Nie vždy záleží na veľkosti displeja...
@weeman No vies co... ne... asi som fakt nikdy nepisal na hw klavesnici
A o hentom- vacsi displej, rovnake rozlisenie- mensia citlivost, aj nokia n900 ma to iste rozlisenie ako hd2, ale mensi displej, tzn citlivost o neico vyssia, kvoli comu niektori davaju prednost n900 pred hd2. ja som proste s tymto telefon vrcholne spokojne a nechapem tvoje pripomienky...
@frez treba vyskúšať, potom zistíš o čom hovorím. Mimochodom nepovedal by som ani slovo, keby si tu nezačal robiť frajera, že máš najlepšiu mašinu na planéte
@weeman Tak bacha! Nauc sa citat . Ani slovkom som nenaznacil, co mam za telefon a ani som nepovedal ze mam nejaku super masinu, len som hovoril o velkosti displeja vzhladom k inym telefonom a ze mi vyhovuje a paci sa mi. Ale ked uz ide o to, tak ano, tento telefon je hardwarovo jeden z najlepsich v sucasnosti. No nejlapsi telefon vobec podla mna neexistuje, ani existovat nebude, pretoze kazdy si zaklada na niecom inom. No pre mna je nim ten, co mam. Aj ked v lete ma prist HTC s novou vlajkovou lodou, no pre mna neponukne nic viac nez tento, co by som vyuzil. A displej ma mat presne ten isty, co tento, takze...
@weeman mal som blackbarry podobne tomu na obrazku potom som mal asus m530w a teraz mam asus p320
a najslepsie bolo to asus m530w
a inak HP su naprd strasne rychlo zamrzaju aspon tie co som mal ja v rukach take boli... a hlavne ma sralo ze prstom nebral dotyk a cimkolvek ostatnym hej... stacilo sparatko a slo to... neviem ci chyba HP alebo to maju vsetky..
aky su zrazu vsetci experti na dotykove mobili, ale par rokou dozadu, nemaly ani paaaaru o niecom dotykovom .....samozrejme hlavne "najmudrejsiii ludia pod slnkom"-bratislavcania normalne sa cudujem ze este neriadia celu europu, ked su tak genialny a mudry
@weeman poviem ti takto ak zapnem igo a winmedia player + wifi a budem chcet telefonovat pri tom tak jasne ze mi to ramka neutiahne... ale kedze chcem dakam ist a mam zapnute igo tak nebudem telefonovat a nebudem pocuvat cez smartphone muziku v aute
ide len o to ci clovek je schopny to zariadenia dat to takeho stavu aby bolo dobre alebo ho bude pretazovat a ano je to trosku viac prace stou ramkou ale da sa to
inak kupil by som si htc nebyt tak obrovske pripadne s blbym dizajnom a hlavne cena zatial sa na asuse uskromnim s aplikaciami ako zaplatit o 300euro viac
@swen moje prve pda som mal ked mi bolo 13 a bolo to niake fujitsu a potom HP a asus.. takze uz je tomu viac ako 5r co som mal dotykovy..
@freedomko neviem no, ja zas velmi často mám na pozadí spustených viacero programov, a telefóny čo som kedysi mal mi večne vypisovali, že málo pamäte...
S tými HTC s tebou súhlasím, tiež sa mi nepáči táto nová móda "touch" telefónov, práve preto som zvolil xperiu.
@schizofrenik LG je sracka, srat si do huby nemienim, mozes si ty a nie vsetky HTC-cka su az tak drahe, dizajn maju dobry (urcite lepsi nez LG) a kazdy telefon sa lahko znici, ak ho hadzes o stenu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Inak nie je problém ani bez dotykového displeja, donedávna som používal E90 a nikdy som nejak velmi necítil potrebu dotykového ovládania.
a existuju aj dotykove take asus-ka
htc su v pohode ale niektore moc velke.. LG a pod. neviem neviem... ak dotykvoe tak od firmy ktora to uz niaky rok robi takze HTC / asus / HP
@frez skúšal si už tú HW klávesnicu, alebo to proste "vieš"? Iste, každému vyhovuje niečo iné, ale zatial všeobecne drvivej väčšine ludí vyhovuje HW.
Čo sa týka toho displeja, aby sme to uviedli na pravú mieru, zmienil si sa o veľkosti, nie o rozlíšení preto som na to aj tak reagoval. Ak chceš vyššiu konkureciu nech sa páči - HTC Shift 800x480, 7 palcov. Nie vždy záleží na veľkosti displeja...
A o hentom- vacsi displej, rovnake rozlisenie- mensia citlivost, aj nokia n900 ma to iste rozlisenie ako hd2, ale mensi displej, tzn citlivost o neico vyssia, kvoli comu niektori davaju prednost n900 pred hd2. ja som proste s tymto telefon vrcholne spokojne a nechapem tvoje pripomienky...
(Tá citlivosť, o ktorej hovoríš je raster)
a najslepsie bolo to asus m530w
a inak HP su naprd strasne rychlo zamrzaju aspon tie co som mal ja v rukach take boli... a hlavne ma sralo ze prstom nebral dotyk a cimkolvek ostatnym hej... stacilo sparatko a slo to... neviem ci chyba HP alebo to maju vsetky..
pochval sa co mas ty ?nokiu ?
Z HP žiadnu skúsenosť nemám, ale taký 614c je velmi sympatický.
Donedávna som mal E90, teraz používam xperiu.
@swen pokial narážaš na mňa, dovol aby som ťa viviedol z omylu, moje prvé dotykové zariadenie bolo pda HP, ktoré už mám dobrých 10 rokov.
Toto je diskusia, preto diskutujeme, ak sa ti niektorý z mojich argumentov nepáči, môžeš pokojne reagovať.
@frez to je pravda, ten procesor je megasilný.
ide len o to ci clovek je schopny to zariadenia dat to takeho stavu aby bolo dobre alebo ho bude pretazovat a ano je to trosku viac prace stou ramkou ale da sa to
inak kupil by som si htc nebyt tak obrovske pripadne s blbym dizajnom a hlavne cena zatial sa na asuse uskromnim s aplikaciami ako zaplatit o 300euro viac
@swen moje prve pda som mal ked mi bolo 13 a bolo to niake fujitsu a potom HP a asus.. takze uz je tomu viac ako 5r co som mal dotykovy..
S tými HTC s tebou súhlasím, tiež sa mi nepáči táto nová móda "touch" telefónov, práve preto som zvolil xperiu.
@weeman nie, len sa snazim si zvysit tajne cislo ale pssssst