Ahojte.Chcel by som priatelke kupit dotykovy mobil ale neviem sa rozhodnut aky.mohli by ste mi poradit a podelit sa so svojimi skusenostami a radami.Cenovy strop nerozhoduje moc,ale tak zasa nechcem kupovat mobil ze velke peniaze tak do 300€ ak by sa dalo
nokia n 900, drahsi ale dobry mini pocitac da sa napr na nom kreslit, zabavne su hry, celkom dobry fotak na mobil, a elegantny design, nehovorim ze soft je od linxu cize velmi spolahlivi.. pozri recenzie
Nebudem Ti hovoriť konkrétnu značku ale pokial tvoja priatelka zvykne mat dlhe nechty mobilny telefon s kapacitnym displejom jej bude skor prekazat, takze pokial ma dlhsie nechty, jednoznacne nieco s rezistivnym displejom aby mohla ovladat telefon nechtami ... Tot moj postreh ako holky s dlhymi nechtami ovladaju telefon s dotykovými displejmi :p
no mne kupili dotykovy ..a poviem ti ze je to cele na ho**o...ked ho zabudnem zablokovat a hodim ho do kabelky tak sa mi casto stane ze niekomu volam a ani o tom neviem...no a ked to dotycny zdvihne-skoda reci..
Tiež som premýšľal nad nejakým mobilom pre priateľku. Rozhodovala veľkosť, tvar, funkcie (nakoľko sa neuspokojí s hocičím ), farba
SE X10mini bola veľmi malá ale chcela ho, Samsung Diva, HTC Desire no a nakoniec sme ostali pri Samsung Wave aj keď jej trčí z vrecka a nie je to vždy vhodné... možno Nokia 5530, či nejaký iný typ, ktorý som nespomenul, bude tiež dobrý, ale vždy sa treba opýtať aj jej, inak je škoda pri náročnej partnerke vybavovať reklamáciu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Tiež som premýšľal nad nejakým mobilom pre priateľku. Rozhodovala veľkosť, tvar, funkcie (nakoľko sa neuspokojí s hocičím ), farba
SE X10mini bola veľmi malá ale chcela ho, Samsung Diva, HTC Desire no a nakoniec sme ostali pri Samsung Wave aj keď jej trčí z vrecka a nie je to vždy vhodné... možno Nokia 5530, či nejaký iný typ, ktorý som nespomenul, bude tiež dobrý, ale vždy sa treba opýtať aj jej, inak je škoda pri náročnej partnerke vybavovať reklamáciu