Dokaze podla vas opustit chalan dievca preto, ze im to neklape po sexualnej stranke a ona s nim nevie o nicom komunikovat, lebo si mysli, ze vsetko by mal robit chalan?? Diky za nazory
No, ak im to neklape po sexualnej stranke, tak vsetko sa da naucit.. Ale ak s nim nevie komunikovat a mysli si, ze vsetko by mal robit chalan, tak je na velkom omyle a chalanovi sa ani necudujem ak ju opusti...
Vieš podla toho ako ktory...je to dost diskutabilne a zaleží to od roznych faktorov...ja mam kvazi kamošku ktora sa s chalanom rozišla a všetkym tvrdila, že proste im to neklapalo v posteli tak to nemalo zmysel...vela ludi si na tom zaklada...ale myslim že ak je laska tak je všetko v pohodke aj čo sa tyka sexu
no to dievča je očividné drevo...ľahne si na posteľ sťa mŕtvy chrobák a čaká čo sa bude diať...preto aj radšej mladé lebo tie sú iniciatívne a divoké hehe....
No tak jasne zeby dokazal to s nou skoncit...je to ich problem lebo ked ona o tom nechce hovorit neviem o com je ich vztah ked aj chalan yb sa pokusal a ona nic proste k nicomu by to mezdi nimi neviedlo
Kamarat nieco podobne riesi a chce aby som mu poradila, ci jej ma dat sancu..a ja nechcem byt taka svina, ze mu poviem,ze sa v tom vztahu iba trapi podla mna ( Ako keby slo len o ten sex, dobre..da sa bez toho zit, aj ked to ku vztahu patri...ale ona je taka divna...za nic mu neni vdacna, hlada chyby na nom a vravi, ze to chalan musi zviest babu, chalan musi byt kreativny a vymyslat zaujimave rande a vycita mu, ze sa jej dost nevenuje (
@14 pokial sa mu nejaka jej kamaratka nevyhrazala vasektomjom guli po domacky tak potom by som ju nechal... ak by mi toto robila....by som povedal srry ale pretoze TY si nic nezrobila TY budes pykat a nie JA!
no možné to je.. najväčší problém je tá komunikácia..potom viazne všetko (není nemá? =D )
pre niektorých je sex najdôležitejší..a ak ho vo vzťahu nemajú hladajú ho inde...
Nema neni...aaale tak ona nema chut kecat o nicom...raz tomu kamaratovi povedala, ze by sa mali vazne pozhovarat a on, ze okej, tak sa rozpravajme a ona bola ticho
Vztah je o komunikacii ... ked s nim nechces komunikovat alebo povedat svoj nazor na to co sa ti paci alebo chces tak nechapem ako vam to drzi ... a co sa tyka sexualnej stranky to je vec vas 2ch ludia su vseliaky ...
mozno ho skutocne nelubi...alebo si len mysli ze ho lubi..ale keby ho lubila tak na nom nehlada chyby..a sama by sa snazila aby to bolo pre nich oboch dost zaujimave..a bala by sa ze ak nic neurobi tak ho strati...
@14
ale vsak to nie je od teba svinstvo, ty mu len povies pravdu a na to kamarati su. ze sa bude trapit (ci uz chvilku alebo dlhsie) je dost pravdepodobne, ale casom to prejde a vtedy ti podakuje, ze si mu pomohla. nie?
tie starodavne nazory, ze setko by mal robit chalan. ako.. sulozme pod plachtu a nikdy nespoznajme inu polohu ako misionarsku bozee. .. a chalaan sa moze rozist s babu koli sexu.. a aj opacne.. ale v prvom rade by mala byt vo vztahu komunikacia. ked sa nedokazu dvaja o tom otvorene porozpravat, na co je taky vztah?
poznám babu, ktorá s chalanom nedokáže dosiahnuť (ani klitoriálny) orgazmus. všetky jej dlhšie vzťahy stroskotali práve na tom. vždy to nejako ukončila (či už vedome alebo nevedome) kvôli sexu. čiže aj baby to dokážu
samozrejme, že áno... a nielen chalan, ale aj dievča... nabudúce by bolo vhodné položiť otázku menej zaujato napr. - dokáže jeden z partnerov toho druhého atď...
o sexe treba s partnerom/kou hovoriť, pokiaľ obaja nie sú pre seba stvorení, vtedy to nepotrebujú. no za predpokladu, že tomu tak nie je, pár slov o tom čo sa jednému nepáči a druhý by chcel zlepšiť, môže sex ako taký nenormálne zlepšiť
a nie len chalan ale aj baba. si myslim ak to po sexualnej stranke dlhsie klapat nebude, tak ja by som to asi radsej skoncila. a komunikacia je to jedno z najdolezitejsich veci vo vztahu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
pre niektorých je sex najdôležitejší..a ak ho vo vzťahu nemajú hladajú ho inde...
ale vsak to nie je od teba svinstvo, ty mu len povies pravdu a na to kamarati su. ze sa bude trapit (ci uz chvilku alebo dlhsie) je dost pravdepodobne, ale casom to prejde a vtedy ti podakuje, ze si mu pomohla. nie?
o sexe treba s partnerom/kou hovoriť, pokiaľ obaja nie sú pre seba stvorení, vtedy to nepotrebujú. no za predpokladu, že tomu tak nie je, pár slov o tom čo sa jednému nepáči a druhý by chcel zlepšiť, môže sex ako taký nenormálne zlepšiť