prečo je ta ženska byvala ? prečo už nie je? preboha.. ved si zodpovedzte tuto otazku a potom si uvedomte, že niet sa prečo vzrušovat nad tým, ak ide s byvalou..
a prečo by nemohol ist, on predsa nie je priputany, ma svoju slobodu, ktoru ak sa budeme sdnažiť zničiť ničomu to nepomože a este on to spravi naschvál
aj ja chodievam von s kamarátom, ktorý bol kedysi viac ako iba kamarát - nemala by som preto ani najmenšie právo mu niečo zakazovať... jedno by mi to nebolo (viem, že ani jemu nie je) ale tak sme dospelí a vzťah je predsa založený na dôvere
ja niesom ziarliva, aspon v tomto urcite nie a viem, ze moje @hov ädo by ma nepodrazilo, tak preco z toho robit skandal a okr toho nemam pravo mu nieco (cokolvek) zakazovat a ani by som si to nikdy nedovolila....
@klaudiqaaa no a on mi sam od seba povedal, že sa mu ozvala ci nepojdu vonku... a este holka, ktorej vlastne on robil milenca (ona mala chalana a bola este aj s nim)... no pustim ho s holkou, ktora nema problem podvadzat chalana a už to s nim robila? nic take
@24 zial, nemohlo... hoci som si predstavoval a tuzil po krajsom konci. len ty a ja bludiaci zasnezenymi poliami, tebe by bola zima a nemal by si rukavice, tak by som ti dovolil dat mi ruku do vrecka... potom by nam bola zima na usta, ... dalej nic pisat netreba
@sandy114 v tvojej situaci by mi to tiez nebolo jedno, ale na zakazovanie budes mat ako take pravo az ked budes vydata kazdopadne obavam sa, ze sa s nou chce stretnut prave koli tomu jednemu, pretoze ak je to taka kurva ako ju opisujes, sam by sa uvedomil a nestretol sa s nou...
@tommyhot on tvrdi že kamaratka co mu velmi pomohla a on je jej dlznik... ja som mu nezakazala... jasom mu povedala, že ked pojde, nemusi už ist za mnou
@sandy114 ked za nou pojde tak je debil, ze uprednostnil ju pred tebou, ale aj ty si debil, ze si mu dala take ultimatum neviem ako by som sa zachoval v jeho situacii... kazdopadne chapem ta, ja by som mal tiez obavy...
@sandy114 ťažko odpovedať. Ja som taký typ, že asi by som to partnerke povolil. Ono záleží na dôvere partnerov a tá prichádza časom a skúsenosťami, čiže ťažko radiť, keď dotyčných vôbec nepoznám. Všetko zaleží od človeku/partnera aký je. Najlepšie ty vieš ako ho poznáš a či treba mať strach ho niekam pustiť, či niečo mu povoliť. Vieš no zase z môjho pohľadu, zakazovať niečo partnerovi???? Čo je to potom za vzťah ak jeden z dvojice tomu druhému niečo prikazuje, povoľuje či ho riadi. Vzťah by mal byť o dôvere a tolerancií a nie o obmedzovaní jeden druhého(inak neber to tak že ťa tu poučuje, len píšem svoj názor). Inak ja žene dovolím skoro všetko(jasné všetko má svoje medze) len jedno neznášam keď mi niečo zakazuje. Vieš čo rozhodni sa radšej tak, ako to cítiš a myslíš že je to tak správne.
@pa3cek ja jemu doverujem, ale nedoverujem ten malej mrche, tusim že tam je nejaky postranný plan... ju sice priamo nepoznam, no poznam jej dvoch bratrancov, co su poriadni suknickari a ona tiež nema problem svojho chalana podvadzat...
okrem toho je to dievca, co ma 100 fotiek v albume, z toho 50% je v spodnom pradle a na vsetkych je nahodeny kacaci zobak (zhovadene spulenie ust)... no niekto takýto si nemože u mna urobit dobru mienku
@sandy114 niee fakt proti tebe nic nemam len sa na to pozeram z oboch stran. Si jeho priatelka, nie jeho zena. Nemas ziadne pravo mu nieco zakazovat, toboz nie aby sa stretaval s kamaratkou. ALE, na druhej strane ta chapem za predpokladu, ze ta baba je taka aku si ju opisala..
tak to teraz problém ani nie je hehe pretože... ale to nechám tak ale určite by mi príjemne nebolo keby to bolo tak... a pre túto obavu radšej JA nikam nechodím aby môj milovaný nemal pochybnosti alebo aby sa zvytočne nestresoval a netrápil ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale samozrejme nebolo by mi to jedno
prečo je ta ženska byvala ? prečo už nie je? preboha.. ved si zodpovedzte tuto otazku a potom si uvedomte, že niet sa prečo vzrušovat nad tým, ak ide s byvalou..
a prečo by nemohol ist, on predsa nie je priputany, ma svoju slobodu, ktoru ak sa budeme sdnažiť zničiť ničomu to nepomože a este on to spravi naschvál
1. on predsa nie je môj majetok, čo ja mu mám čo dovoľovať...
2. čo máme za vzťah, keď mu neverím?
3. keby si aj užili, nie som človek, čo by sa kvôli tomu išiel obesiť, nie som zástanca čistej monogamie
tvoje protiprudove schopnosti su oslnive!
okrem toho je to dievca, co ma 100 fotiek v albume, z toho 50% je v spodnom pradle a na vsetkych je nahodeny kacaci zobak (zhovadene spulenie ust)... no niekto takýto si nemože u mna urobit dobru mienku