je to super serial, len po 10 dieloch ma zacalo trosku nudit to, ze v kazdom diele sa opakuje v podstate to iste: zaber na zdraveho cloveka, zrazu odpadne, zacne sa triast, diagnostikuju mu nejaky virus a nakoniec to 4 krat zmenia
V niecom suhlasim s Oslikom.Tie zaciatky by sa nejak mohli menit.Ale inak je to o.k.Je to urcite realnejsie jak klinika grace.Kde operuje a sustredi sa asi jako keby pitval.
joj house, moj lekarsky oblubenec je pravda ze je to furt o tom istom, ale ako podane, hugh je super herec a jeho rola je este lepsia, ja z tych jeho komentov nemozem a obcas povie taku ozajstnu pravdu neviditelnu
LOL to video je super...
Inak včera bola peckova ta hlaška ked kecaly pri WC a tam jeden (pardon) sral No a on tak tiskal a tiskal a house že "vyprazdnuješ čreva či rodiš?"
jaa proste ten seriál milujem..už len čakám,kedy vynde další diel..hugh laurie je jeden úžasný herec..a tá postava mu sadla geniálne..nedám dopustiť ..
najlepší seriál,aký som kedy videla..
Ked´som pred pár rokmi videla prvé diely, tak ma to chytilo, že som sama neverila. Jeho duša je neskutočne podobná mojej, nemyslím tým, že som nejaká talentovaná, ale čo sa týka jeho citov, postojov ľudí k nemu. Nanešťastie, toto "stotožnenie" sa s hrdinom seriálu mi zabezpečilo to, že teraz mám vážne psychické problémy a zrejme ich neriešim tak, ako by som mala.
@katka25 no tak to budes musiet dako poriesit, fakt ti to tu vsetci vrele odporucame...ale aspon ukazku si hadam videla a to uz z ukazky vies ze haluz riadna
Pacient:”Podle trenýrek poznáte, že mám cukrovku?”
House:”Ne, že jste idiot.”
· Jill: "Zdá sa mi ako by som mala voľnejšie kĺby, v poslednej dobe mi býva často nevoľno. Možno som to len prehnala s tréningom. Behám maratón, 18km denne, ale nevyzerá, že by som schudla."
House: "Zdvihite ruky............ Máte v sebe parazita."
Jill: "Niečo ako pásomnicu?"
House: "Ľahnite si a zdvihnite si sveter. Ruky môžete dať dolu."
Jill: "Môžete s tým niečo urobiť?"
House: "Ešte asi mesiac. Potom už bude nelegálne ho odstrániť, až na pár štátov."
Jill: "Nelegálne?"
House: "Nebojte sa. Mnohé ženy si to obľúbia. Pomenujú to, obliekajú do šatočiek, vybavujú stretnutia s inými parazitmi..."
Jill: "Stretnutia?"
House jej ukazuje výsledok ultrazvuku: "Má to vaše oči".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a hausa milujem
Hej, House ide vždy podľa rovnakej schémy, ale podľa mňa tam o to liečenie aj tak vôbec nejde
Ale ak sa mýlite a ona zomrie tak sa pôjdete prepadnúť od hanby"
Inak včera bola peckova ta hlaška ked kecaly pri WC a tam jeden (pardon) sral No a on tak tiskal a tiskal a house že "vyprazdnuješ čreva či rodiš?"
najlepší seriál,aký som kedy videla..
House:”Ne, že jste idiot.”
· Jill: "Zdá sa mi ako by som mala voľnejšie kĺby, v poslednej dobe mi býva často nevoľno. Možno som to len prehnala s tréningom. Behám maratón, 18km denne, ale nevyzerá, že by som schudla."
House: "Zdvihite ruky............ Máte v sebe parazita."
Jill: "Niečo ako pásomnicu?"
House: "Ľahnite si a zdvihnite si sveter. Ruky môžete dať dolu."
Jill: "Môžete s tým niečo urobiť?"
House: "Ešte asi mesiac. Potom už bude nelegálne ho odstrániť, až na pár štátov."
Jill: "Nelegálne?"
House: "Nebojte sa. Mnohé ženy si to obľúbia. Pomenujú to, obliekajú do šatočiek, vybavujú stretnutia s inými parazitmi..."
Jill: "Stretnutia?"
House jej ukazuje výsledok ultrazvuku: "Má to vaše oči".