Zbožňujem tú knihu!!! úžasne napísaná, človek sa doslova dokázal vžiť do danej situácie, prostredia, pocitov...... a keď si potom ešte prečítaš tie veci okolo toho že či to náhodou nie ej naozaj písané podľa skutočnosti že je to jeho jediný román, že presne bol spln na ten deň ktorý tam opisoval atď je to popičovka
čítala, ale samozrejme je to ... síce klasika, to áno, je to dobrý príbeh, ale veeeľmi slabo napísaný, odporúčam prečítať si od Stoekra viacprác, jednoducho ten človek nemal nadanie na písanie. Dracula sa dá asi najviac, zrejme preto je tak populárny, ale myslím, že mu jednoducho chýba niečo...ako korenie
a ak si čítal Draculu ( @sompovedal ) a dostaneš nápad, že och, Stokerov pra pra synovec napísal pokračovanie s odborníkom na draculu a že, hm, vyzerá to dobre, prečítam si to....nerob to!!! nečítaj to! je to strata času, je to totálny piece of shit a ak miluješ draculu tak ako ja, zostaneš nasraný a zhnusený
@mcvpn ja som to začala pozerať ešte keď o tom skoro nikto nevedel a preto, lebo som sa nudila a potom na koniec sa tam niečo udialo a chcela som vedieť ako to bude pokračovať a ono tie prvé časti boli veľmi zaujímavé ako postupne odhaľovali niečo z minulosti a tak...niekde ku koncu druhej série som to už skoro aj prestala pozerať, lebo o tom KAŽDÝ hovoril a bola toho plná riť a teraz to pozerám skôr zo zvyku...ale klamala by som, keby som povedala, že sa mi nepáčia tí herci, postavy, ich charaktery a v podstate ten dej je stále dosť zaujímavý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a ak si čítal Draculu ( @sompovedal ) a dostaneš nápad, že och, Stokerov pra pra synovec napísal pokračovanie s odborníkom na draculu a že, hm, vyzerá to dobre, prečítam si to....nerob to!!! nečítaj to! je to strata času, je to totálny piece of shit a ak miluješ draculu tak ako ja, zostaneš nasraný a zhnusený
thats all
asi jediný príbeh o Drakulovi ktorý sa mi páči.
Síce je ešte jeden Dracula: Dead and Loving It
@indifferentgirl ak to pozeráš pre ten dôvod,pre aký to pozerá minimálne polovica žien,čo to pozerá,tak on je tiež upír