Poradte mi dá sa niekde zohnat mobilný neobmedzený internet? Mam modem od Orangu a ked presiahnem mnozstvo dat ktore mam stanovene platim nehorazne sumy ...minuly mesiac 200€ kua..a to ani nic velmi nestahujem...nevyznam sa v tom tak mi poradte nejaku lac
skus ten mobilny internet od O2 si len mobil prepojis s kompom/bukom a mas plnohodnotny net do 150sk mesacne aj ked je tam sice ta rychlost taka ale na browsovanie ti to urciti postaci
@citroon ak to chces pre notebook tak asi O2... popripade tmobile pre podnikatelov ale inak neviem ten outu sa da teraz okaslat sposobom ze kazdy mesiac beres novu simku za 3.5euro a neplatis tych 6euro... ale podla mna je to jedno ja si nestazujem ani na tmobile internet v mobile ani na outu... outu ma horsie pokritie este zatial tak preto vyuzivam aj tmobile... ale vo february planujem zrusit uplne vsetky viazanosti s tmobile.. a prejst na 100% k outu aj koli cenam a pripojeniu
Často počúvam sťažnosti ľudí na kvalitu internetu, hlavne v Bratislave.
To tam nemáte žiadneho schopného providera?
Myslím, že v tomto sú Košice 10 rokov vpred, čo počúvam tak Antik, je proste naj.
My platíme okolo 600sk, a rýchlosť je fakt úžasná, stahovať môžem neobmedzene , už zrušili aj FUPko + FTP servery, z ktorých mám všetky film a hry stiahnuté za cca 10-15min.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
To tam nemáte žiadneho schopného providera?
Myslím, že v tomto sú Košice 10 rokov vpred, čo počúvam tak Antik, je proste naj.
My platíme okolo 600sk, a rýchlosť je fakt úžasná, stahovať môžem neobmedzene , už zrušili aj FUPko + FTP servery, z ktorých mám všetky film a hry stiahnuté za cca 10-15min.
Antik RULEZ