neviem či to má reklama na stránku bidy.sk alebo sa len pýtaš na náš názor.
skôr si myslím, že ide o tú reklamu, ale ked aj nie, je pravda, že niekedy sa dá dražením kúpiť lacno vec, ale na druhej strane veľmi často sa stane človek od draženia "závislý" a vtedy musí mať vec čo sa mu zapáči aj za prehnane vysokú cenu, len preto že ju chce a ma silné nutkanie vyhrať dražbu.
takže v konečnom dôsledku to skôr dopadne tak, že človek časom na aukciách neušetrí, skôr príde na mizinu...
ono to vyzera, ze to je za tak lacno, ale ked ta niekto predrazi tak ty to stratis ci jak to je a neviem co, ale viem, ze oni na tom zarobia vela...je to ojeb
Je to hlúposť. Pravdou je, že s dávkou šťastia si tam môžeš zaobstarať vec/-i, ktoré chceš a lacnejšie, ale musíš mať naozaj šťastie. Tým, že ľudia sa nechajú zlanáriť vidinou dobrej kúpy, si nakúpia body ktorými prihladzuješ až kým sa nenájde duša, ktorá konkrétny tovar dostane. Spotrebované body, ktoré si ľudia samozrejme kúpili však nielenže v súčte prevýšia cenu daného výrobku, ale ešte na tom keď sa zrátajú všetky body užívateľov majú záujem o tento tovar viac či menej zarobia.
Je to pre ľudí, ktorí sú ochotní sedieť na internete niekoľko hodín. Navyše je tu stále možnosť v záujme toho, aby čo možno najviac ľudí prihadzovalo, si prihadzujú aj sami.
@d170 nie nie nie je to reklamu pravdupovediac som si to nejak ani neuvedomila, ale som sa nejak na tu stranku nahodne dostala, tak preto som to sem napisala...
no lebo pytala som sa aj preto lebo na prvy pohlad to vyzera fakt nejak neuveritelne dobre, a nemam stym ziadne skusenosti. a myslim si ze niektore veci vyzeraju priliz dobre na to aby to bola pravda tak neviem.preto sa pytam.
@gabrissska ten úvodný príspevok bol taký, že som bola na pochybách, lebo v dnešnej dobe fakt veľa "podnikateľov" si zvykne na fórach takto chváliť svoje produkty alebo stránky, preto to podozrenie.
ale ak tak nie je, tak ok
potom platí čo som už napísala, naozaj to má veľa úskalí a neoplatí sa finančne častejšie takto nakupovať.
ja osobne som si vydrazila tieto pera » www.exclusivepen.eu/sk/... na takej jednej stranke...a vyslo to lacnejsie a som spokojna...cize podla mna sa to oplati
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
skôr si myslím, že ide o tú reklamu, ale ked aj nie, je pravda, že niekedy sa dá dražením kúpiť lacno vec, ale na druhej strane veľmi často sa stane človek od draženia "závislý" a vtedy musí mať vec čo sa mu zapáči aj za prehnane vysokú cenu, len preto že ju chce a ma silné nutkanie vyhrať dražbu.
takže v konečnom dôsledku to skôr dopadne tak, že človek časom na aukciách neušetrí, skôr príde na mizinu...
Je to pre ľudí, ktorí sú ochotní sedieť na internete niekoľko hodín. Navyše je tu stále možnosť v záujme toho, aby čo možno najviac ľudí prihadzovalo, si prihadzujú aj sami.
A je tu i riziko, ktoré spomínala @2.
ale ak tak nie je, tak ok
potom platí čo som už napísala, naozaj to má veľa úskalí a neoplatí sa finančne častejšie takto nakupovať.