"Dreaduše" taký názov som ešte nepočul. Hehe Mne osobne sa dready nepáčia, ale jeden programátor čo som ho včera videl z blízka mal dredy, ja by som sa bál to nosiť, zo strachu či nebude mať moja hlava veľa obyvateľov
niekomu pristanu, no ja osobne by som si ich urcite nedala... ked som videla, ako kamarat robi dredy kamoskam, to bol taky masaker, ze to bolelo aj mna, co som sa iba pozerala... ale zas, urobil ich kvalitne, tak, ze nemaju ziadnu sancu ich rozpliest... teraz uz len odstrihnut....
PLETU RASTA COPANKY z kanekalonu,chemlonu,micro rasta ,open rasta,francouzské copánky,corn rows s kanekalonem i bez něj,dready,silky dready,pseudo dready,prodlužování syntetikou,atdd jsem z OSTRAVY mohu i dojet po okolí,fotky mám zde ve fotogalerii anebo na webových stránkách muj telefon-731336391 a e-mail margherittta@seznam.cz
Ahojte! Vyrabam pseudo dready, open rasta copanky, francuske copanky a predlzovanie vlasov Bratislava a okolie AK by ste mali zaujem, pozrite si stranku www.VlasySnu.cz kde su moje vytvory.. Cenovo velmi vyhodne staci napisat na mail co mam na stranke a dohodneme sa ..
Ahooj, robím dready, ich opravu a údržbu, pseudo dready, rasta a afro copíky, príležitostné predlžovanie a melírovanie vlasov... Fotky môžem poslať e-mailom, môžme sa dohodnúť. Som z Prievidze....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ale kolega ich má plnú hlavu a najradšej ho sledujeme na festivaloch, keď sa mu privrú do zipsu na stane.
Chodíš na univerzitu?
Ja chodim na strednu ešte
kedysi boli dvaja, no už je len jeden.
rozplietla som si - z nudy. dá sa to! ale trvá to hodiny. hodiny. veď som aj mala veľa času na rozplietanie
a to kto kedy počul,že tam majú byť vši? vám jebe?
ale celú hlavu by som si nedala...
WWW.RASTA4U.CZ