Leaderská pozícia v niektorej veľkej medzinárodnej spoločnosti, tam zlepšovať procesy, riešiť problémy a rozvíjať biznis.
Prípadne freelancing - seo a marketingové poradenstvo, problem solving, analýzy, web stránky, správa soc. sietí a všeličo ostatné, čo by som mohol robiť bez toho, aby som bol viazaný na konkrétne miesto a stačil by mi len telefón a PC... a k tomu by som sa vo voľnom čase venoval dobrovoľníctvu (prevažne v oblasti vzdelávania).
minule som tak rozmýšlal že by som mal spoločnosť ktorá by bola profesionálnym kritikom jedál a reštaurácií či fast foodov na slovensku ... čiže by som si ako psoločnosť urobil veľmi velké a vplyvné meno a neskôr by sa reštaurácie len bili o to aby mohli mať vo svojom podniku značku že boli preverení a sú preverovaní práve touto spoločnosťou pretože by to bola značka kvality a celkovej recenzie jedál a vybavenia
čiže išlo by o toto ... každý deň ... od pondelka do piatku by som si urobil harmonogram podnikov ktoré by som navštívil (tajne - čiže obsluha ani žiadny personál by nevedel že som to ja) asadol by som si a objednal hocičo na jedenie ako hlavný chod plus niečo dobré na pitie ... (čiže každý deň by som mal obed v akejkoľvek hodnote zadarmo) ... ten by som zjedol a zhodnotil celkovo ako na mňa vplývalo všetko naokolo a potom ukázal podniku preukaz a hodnotenie (oni by síce vedeli že v tom mesiaci ich mám niekedy navštíviť ale nevedeli by presne kedy o to by išlo ... a na ďalší deň iné miesto atď
každý deň by som jedol a pil čo len by som chcel zadarmo a ešte by som dostával aj královsky zaplatené za to že hodnotím ich kvalitu a tým zdvíham záujem o ich produkty a služby bože to by bol život
@melancholik ved od toho je michelin a nieco podobne robi bratilicious. navyse, na slovensku je to bieda co sa tyka top gastronomie, tak by si sa ani moc nenarobil
@kittyboo že by som si urobil youtube kanál a začal to robiť? ... a po čase budem mať tolko videní že ma bude živoť jutub a budem len jesť a piť a nič iné
Mať vlastné bavlnkárstvo- kde by ste našli každu bavlnku sveta mať kozmetický salon a meniť "ošklivky" na krásky ! proste dodávať ženám sebavedomie a ukázať že každá može byť krásna
to co mamka a ocko nech sa mam tak dobre ako ked byvam s nimi. to bola moja logika, ktorou som sa snazila najst odpoved na otazku, co chces byt ktoru mi polozila ucka na zs. cize vystudovat kybernetiku ale nejako to uz prestalo hrozit hehehehe
@amg63 makeup pravdepodobne, ak by to mal byt dream. a chcela by som to vypracovat do toho stavu, kedy by mi najvacsie znacky same posielali cele kolekcie
@amg63 no otazka bola co by bol dream job : ) a druha vec je, slovensky youtube ma v tomto prazdnu dieru. je sice gogoman ale to je asi jediny kto niekomu na slovensku napadne
Ale no ja som chcela byt sestricka v poľnej nemocnici niekde v krajine, kde to potrebuju.. Ale to bol len taky sen.
Momentálne ma najviac taha, aby som pracovala na poliklinike/v nemocnici na diagnostickom oddeleni v labakoch kde sa zaoberaju vzorkami ludi - krv, moc, vytery.. To by som bola najšťastnejšia.
Alebo by nebolo zle ostat pracovat vo farmaceutickej firme, kde brigadujem, avsak par veci by sa muselo zmenit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
robiť v nejakej organizácii na ochranu prírody/zvierat/pracovať so zvieratami
alebo byť fotografka cestovateľská
keď som bola malá chcela som byť modelka
/
Psychológ
/
Právnik
Toť asi vsio
Alebo manažérka v kasíne :happy:
Prípadne freelancing - seo a marketingové poradenstvo, problem solving, analýzy, web stránky, správa soc. sietí a všeličo ostatné, čo by som mohol robiť bez toho, aby som bol viazaný na konkrétne miesto a stačil by mi len telefón a PC... a k tomu by som sa vo voľnom čase venoval dobrovoľníctvu (prevažne v oblasti vzdelávania).
čiže išlo by o toto ... každý deň ... od pondelka do piatku by som si urobil harmonogram podnikov ktoré by som navštívil (tajne - čiže obsluha ani žiadny personál by nevedel že som to ja) asadol by som si a objednal hocičo na jedenie ako hlavný chod plus niečo dobré na pitie ... (čiže každý deň by som mal obed v akejkoľvek hodnote zadarmo) ... ten by som zjedol a zhodnotil celkovo ako na mňa vplývalo všetko naokolo a potom ukázal podniku preukaz a hodnotenie (oni by síce vedeli že v tom mesiaci ich mám niekedy navštíviť ale nevedeli by presne kedy o to by išlo ... a na ďalší deň iné miesto atď
každý deň by som jedol a pil čo len by som chcel zadarmo a ešte by som dostával aj královsky zaplatené za to že hodnotím ich kvalitu a tým zdvíham záujem o ich produkty a služby bože to by bol život
nerob to
a nie nič nebude ... ja chcem aby ma za to platila spoločnosť (teraz myslím sociálnu spoločnosť ako služba verejnosti
» www.birdz.sk/forum/vasa-budu...
Ale ak mám rátať tie úplne detské, tak som chcela byť vedec - biológ.
keby som nebol taky lenivy a nebal sa riskovat, podla mna by som v tom v tejto krajine dokazal uplne revolucne veci
Ale no ja som chcela byt sestricka v poľnej nemocnici niekde v krajine, kde to potrebuju.. Ale to bol len taky sen.
Momentálne ma najviac taha, aby som pracovala na poliklinike/v nemocnici na diagnostickom oddeleni v labakoch kde sa zaoberaju vzorkami ludi - krv, moc, vytery.. To by som bola najšťastnejšia.
Alebo by nebolo zle ostat pracovat vo farmaceutickej firme, kde brigadujem, avsak par veci by sa muselo zmenit.