cha, a keby len druhu.....chlape, kazdy sme prezili prvu lasku a malo z nas pri nej osstalo do konca zivota stuck_out_tongue:S: svojho manzela milujem a s trapnou "prvou laskou" sa to neda ani porovnat...
@sorciera pre mna ta prva laska vobec nie je trapna prva laska je u kazdeho individualna takze kaslem na to ze niekto tu bude davat ze vacsina neskonci dobre neber to zle ale ja chcem byt v tej mensine
tak podla mna moze clovek milovat len raz a ak s niekym chodil a tvrdil ze tu osobu miluje a potom prisla ina pri ktorej si uvedomil ze miluje prave ju,tak si osobne myslim ze tu prdchadzajucu nemiloval aj ked v danom okamihu to tak citil...ak ma chapes ako to myslim...
@andrej12345 prepac, ale podla toho, co pises, sa mi zda, ze uz skoncila....ci som zle pochopila...? ....vies, ani pre mna v 15tich nebola ta laska "trapna"....to som usudila az neskor....clovek na to musi vyzriet, aby vedel rozlisit zamilovanost od lasky.....neviem ako dlho milujes? a co ta dana deva?...ale hovorim zo skusenosti starsich...uz nemam15, ani 17......a ano, poznam par, kt. zili pre 1 cely zivot....len potom rpeco sa pytas na druhu lasku?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov