Ahojte, rád by som vás poprosil o vaše názory na intráky ( Družba a Mlyny) v BA. Chystám sa tam na LF. Chcel by som vedieť ktorý z intrákov je lepší, kde je viac medikov, ktorý je kľudnejší, bližšie, ktorý má aké výhody a naopak nevýhody... Proste rád by
mlynska ma jedinu jednu vyhodu - spolocensky zivot.
inak v uplne vsetkom je na milion percent lepsia Druzba a aj by som ti ju radila, lebo cela D1 je proste medicky intrak, ani neviem ze by ich davali aj do mlynskej...
Ak chceš pokojnejší, tak radšej Družba. Aj spoje ti idú odtiaľ priamo, narozdiel od Mlynov. Len tá jedáleň na Družbe je u niekoľko úrovní nižšie ako jedálne na Mlynoch.
MLYNY! Ja študujem medicínu. Na Mlynoch je veľmi veľa medikov. Sama nie som nejaký spoločenský typ, žiadne diskotéky, ožieračky a podobne a býva sa mi tam v pohode nič ma neruší a to dokona bývam na átriakoch. Máš tam hneď 2 super jedálne (všetci spolužiaci z Družby tam každodenne dochádzali), máš tam telocvičňu (ja som si rovno z izby v teplákoch mohla chodiť na telesnú, pričom zvyšok zas musel každé ráno dochádzať). A mne sa Družba osobne vôbec nepáči. Príde mi to tam veľmi stiesnené.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
inak v uplne vsetkom je na milion percent lepsia Druzba a aj by som ti ju radila, lebo cela D1 je proste medicky intrak, ani neviem ze by ich davali aj do mlynskej...