je nezmysel drzat dietu ... po akejkolvek diete ked sa clovek vrati spat k povodnemu stravovaniu, tak opat priberie ... je potrebne zmenit svoj zivotny styl ...
tak tak, zmenit to celozivotne no síce ja som asi vynimkou, mala som asi tyzden bez sacharidov , a prave som sa tak prejedla v mekáči, že amen ešte ma čaká mrazená pizza
Nie a ani nehrozí. Život je krátky, tak prečo by som si mala niečo odopierať, keď mi to dokonca niekedy aj zlepší náladu. (napr. sladké) Je to kravina. Stačí pravidelne jesť, piť veľa vody, hýbať sa, ak chce niekto peknú postavu.
jem všetko, ani množstvo nekontrolujem, akurát si udržujem pravidelnosť a večer už nejem nič, okrem ovocia. Nie je to nič obmedzujúce, je to len mierne upravený stravný režim v kombinácii s pohybom. Diétovať (a ničiť si tým organizmus) nemienim
@lenkaska1 No koláč som mala ptm hnedý cukor som mala a ptm uplne veľa sladkého dnes nadránom a ešte aj ráno takže tresty daj mi ale odzajtra už nebudem tie sladkosti, lebo mi to vôbec nechutí ani (teda tie čo máme doma) lebo som si dala dnes milu fuj a nechutila mi ok a ty to dodržuješ? asi hej že?
nie a vies co? zistila som ze dieta je na rit zijeme len raz tak sa hadam budem mucit nie? ze nebudem jest to co mi chutii a ked sportujes tak je to rovnake ako s dietou mozno este lepsie
@matushkaa kolac mozes aj hnedy cukor ciže za to nič nečakaj ja to dodržujem okrem koláčov teda mala som jeden taký marhuľový a potom ♥marlenku♥ tebe nechutila mila? ale ináč podla mna je už všetko prehnane sladké
@lenkaska1 Ta hej iné dni sa dali Ale na Orave sa to nedalo povedať nie, aj keď som povedala že nie nedalo sa A to sme dohodli že keď sa ponúkne tak môže takže pohode
Som plná prekvapenia čo si vymyslela Dúfamže ne nejakú akčnú blbosť
Určite mi to bude chutiť Čo mne sladké nechutí? Však už aj osladený tvaroh mi chutí :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
hej šak aj mne sa to zdalo uplne sladké tá mila.. nevadí no už to bude dobré ta a ten trest?
inak ja som ešte furt tú marLENKU smiley: nemala
kks tak tu musííme niekedy kúpiť možno ti to nebude až tak chutiť, ale uvidíme, lebo ja to zbožňujem ♥♥♥
Som plná prekvapenia čo si vymyslela Dúfamže ne nejakú akčnú blbosť
Určite mi to bude chutiť Čo mne sladké nechutí? Však už aj osladený tvaroh mi chutí :/