Neviem, či sa to chodí do tejto kategorie, ale nevedela som to zaradiť.
Asi posledných 5dní mám problém s modemom, že ho musím mať zapnutý aspon desať minút pred tým, ako idem na internet. Inak sa mi nedá pripojiť na stránku.
vaznejsie to asi nebude.. netusim v com je problem ale skusila si reinstall? ten pomoze takmer vzdy, a ked nie tak tu nabirdz su aj vacsi odbornici nez ja =P
no, ono je to modem. Taky dinosaurus v sietovych technologiach. Jemu to trosku trva, kym sa napoji na internet. Ten telefonny, analogovy signal demoduluje na digitalny, a tak. Musi najskor vytocit cislo a napojit sa na server na druhej strane telefonneho kabla. Rychlost je nebezpecne "rychla", takze si treba pockat...
ako dlho ti to uz trva?
by som ti odporucal vyhodit modem a radsej sa napojit na internet cez nejakeho mestskeho providera. Modemy uz vyhynuli.
Seagull1, prečítaj si nadpis preboha. (a)DSL modem - modemy sa používajú stále, len sú adaptované na nové technológie (a väčšinou súčasťou routerov pre domácnosti ktoré dodáva s pripojením napríklad T-Com)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
co konkretne ti robi ten modem pocas tych 10 minut? potom ti vypise nejaku hlasku, alebo ta stale len vytaca, alebo co? popis podrobnejsie...
ako dlho ti to uz trva?
by som ti odporucal vyhodit modem a radsej sa napojit na internet cez nejakeho mestskeho providera. Modemy uz vyhynuli.