Takže... páči sa mi jeden chlapec je veľmi milý a zlatý.. vždy mi poradí ako sa mám zachovať vždy sa ma zastane.. máme veľa pekných zážitkov lenže je tu jeden malý problém.. on má frajerku.. a tá frajerka je moja sestra disappointed: neviem či to mám nieko
podla mna .. to jeho spravanie k tebe vyplyva prave z toho ze tvoja sestra je jeho frajerka, podla mna by si za tym nemala hladat ziadne bocne umysly z jeho strany a radsej to nechaj tak
nehovor to nikomu, klebety sa siria rychlejsie ako svetlo.. mne sa raz pacil chalan zo skoly a potom to cela skola vedela O.o trapas..
kazdopadne, mozno to medzi nim a sestrou neni prave idealne.. mala by si cakat ako sa to medzi nimi vyvinie, nech nie si ty pricina rozchodu.. ale rozumies, ak im to spolu neklape, mohla by si s nim byt ty - mozno je stvoreny pre teba. dockaj casu, nech sa nerozidu kvoli tebe.. nech to ukoncia prirodzene (ak) a potom vyuzi sancu
Myslím, že by si mala kašlať na to. A ako tu už bolo spomenuté, asi to jeho správanie vyplýva z toho, že si jeho "malá švagrinka". (Prepáč, za to označenie, nič lepšie mi nenapadlo.)
Nikomu nic nehovor. Ked ta zacnu podozrievat, tak im vyklop, ze onho nemas zaujem a nech si robi, co chce. Jasne mu to takto povedz. To mi pripada ako jedine schodne riesenie. (Moznoze casom sa veci zmenia)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A to úplne ako z Bravíčka Najdôležitejšia pointa na konci
» www.birdz.sk/forum/zakerne-d...
kazdopadne, mozno to medzi nim a sestrou neni prave idealne.. mala by si cakat ako sa to medzi nimi vyvinie, nech nie si ty pricina rozchodu.. ale rozumies, ak im to spolu neklape, mohla by si s nim byt ty - mozno je stvoreny pre teba. dockaj casu, nech sa nerozidu kvoli tebe.. nech to ukoncia prirodzene (ak) a potom vyuzi sancu
Tak by to malo byť ... Napr aj moja sestra má rada môjho chlapca.. Ešte,že je malá... Inak by to bola konkurencia