ide zima a ja som sa rozhodla, že do ďalšieho leta budem fit Fit znamená schudnúť cca 10kg tak, aby sa nevrátili. Rozhodla som sa pre Dukanovu diétu, info napríklad tu » www.topdieta.sk/...
@ práve táto dieta je nastavená tak, aby nenastal žiaden jojo-efekt ako pri ostatných. Prečo? Lebo ju musíš držať do konca života. Nevydržíš, prečo? lebo nevydržíš. Je nastavená na proteiny, ktoré človek v starobe nemusí najlepšie príjmať, a väčšina nevydrží, lebo im tie potraviny, ktoré sú tam nastavené v jednotlivých fázach nechutia. A keď to budeš držať sama v rodine, a pozerať, ako sa tam ostatní napchávajú.. chápeš
boze co mate vsetci s tymi dietami.. co tak sa len kontrolovat a trocha sledovat co pocas dna zjes, nejest somariny ktore ti nedaju ziadnu energiu a ziviny a len proste zdravo jest?
na zaciatok si mozes zapisat co si zjedla, vygooglit co ma aku energeticku hodnotu, aby si sama vedela co ma vyznam jest a co je zbytocne, a tak sa dosyta najedla.. lebo najest sa musis poriadne, ak si nechces spomalit metabolizmus..
Babyyy spamatajte sa..diety su nanic... Tiez som skusala vetko mozne hadam uz od 14tich Najlepsi je sport jest 5krat denne a pocitat si Kj,nejest sladkosti..davat si trochu pozor co zjes . Na zacatku je to trochu tazke,treba disciplinu,ale telo sa odvdaci!!! je to zivotny styl na cely zivot nielen na chvilu a potom pride jojo efekt... ja som takto schudla 12kg a stale si to udrziavam...vlastne teraz nepriberam ani nechudnem a citim sa super....a hlavne som stale najedena a nikdy hladna
Dukanova dieta..- žiadne ovocie zelenina, ja by som v zime bez toho neprežila.. a fakt je že diety sú na hov...
Véla čistej vody,.. čo najmenej ( úplne vylúčiť ak sa dá) biele pečivo takže..
Jesť čo najviac tmavého-celozrnného pečiva (treba si prečítať aj čo kupuješ žiadne farbené pečivo lebo aj také odrby existujú, ale s obsahom semiačok toho, toho, toho...blabla) a NIČ vyprážané!
Dusené, varené, pečené v pohode..
Jesť častejšie v menších množstvách a pojde to dole.. chce to nervy a čas.. takže asi tolko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Nediétujem, len papám zdravo. a cvičím. A mám termín máj, sľúbila som si že do svojej osemnástky chcem vyzerať tak ako som vždy túžila
Dukanku fakt nie!!!
ale ja by som toto dietovanie nemohla. áno, chudnem s tebov, ale cvičením
skôr športuj viac ako ješ a jedz zdravo, to stačí
na zaciatok si mozes zapisat co si zjedla, vygooglit co ma aku energeticku hodnotu, aby si sama vedela co ma vyznam jest a co je zbytocne, a tak sa dosyta najedla.. lebo najest sa musis poriadne, ak si nechces spomalit metabolizmus..
Véla čistej vody,.. čo najmenej ( úplne vylúčiť ak sa dá) biele pečivo takže..
Jesť čo najviac tmavého-celozrnného pečiva (treba si prečítať aj čo kupuješ žiadne farbené pečivo lebo aj také odrby existujú, ale s obsahom semiačok toho, toho, toho...blabla) a NIČ vyprážané!
Dusené, varené, pečené v pohode..
Jesť častejšie v menších množstvách a pojde to dole.. chce to nervy a čas.. takže asi tolko