V poslednej dobe sa cítim akosi inak-prázdno, nihilisticky, bezducho, akoby som bol niekto iný. Napríklad keď prežijem deň hocijako (s ľuďmi, vonku...), tak na druhý deň sa cítim ako v koži iného človeka. Snažím žiť naplno, radostne, ale stále ten pocit
depresia nejaká meirnejšia. Neberieš nejaké lieky ? Ja som mal takú hardcoreovejšiu z liekov. Inak pohyb a cukry, zdravá strava. Inak ťažko ak ti enchýba neičo v organizme tak ... skus zmeniť prostredie, nejaký nový stimul.
kazdy si tym musi pocas svojho zivota niekedy prejst je to vporiadku a je to normalne skus sa obcas na ulici zastavit vzhliadnut k slnku a usmiat sa len preto ze je krasny den... skus najst radost v tom co berieme za samozrejmost.. skus milovat celu Zem presne taku aka je aj ked mas pocit ze s niecim nesuhlasis... skus najst v sebe pokoj,, a mozno vravim kraviny neviem
@sws333 neberiem našťastie, zase tak zle som na tom neni, teda, neľutujem sa, neplačem, nie som melancholik...je to také ako keby som umieral, strácal sily a cítim to hlavne pri jedení, akoby som jedol len vzduch
čo už vy ateisti budete stále "loviť" v blúdnych vodách a aj tak nič neulovíte...
tvoja duša potrebuje Boha, klakni a pomodli sa...
o niekoľko dní zistiš, že sa tvoje srdce začína plniť láskou, ktorú si doposiaľ nepoznal...
ak neskúsiš, nespoznáš, je to na tebe.....
myslím, že je to dospievaním...človek sa v puberte postupne mení, dospieva, často sa mu rýchlo menia záujmy a hodnoty... ja som to mala tak isto pred časom, akurát, že som už (dúfam), nebola v puberte
Postupne zistíš, že viac ako desiati "kamaráti", s ktorými sa teraz chodíš zabávať, či si vypiť, ti postačia možno 2-3 dobrí kamaráti, s ktorými môžeš byť ozaj sám sebou a pri nich sa už nebudeš cítiť "ako v koži niekoho iného". :-S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
uzivaj si to, nihilizmus je topka
tvoja duša potrebuje Boha, klakni a pomodli sa...
o niekoľko dní zistiš, že sa tvoje srdce začína plniť láskou, ktorú si doposiaľ nepoznal...
ak neskúsiš, nespoznáš, je to na tebe.....
už som si zvykla
zastavam nazor, ze ludia, ktori sa maju len vyborne ( nie, ze to tvrdia, ale, ze to tak je ) musia byt naruseni
Postupne zistíš, že viac ako desiati "kamaráti", s ktorými sa teraz chodíš zabávať, či si vypiť, ti postačia možno 2-3 dobrí kamaráti, s ktorými môžeš byť ozaj sám sebou a pri nich sa už nebudeš cítiť "ako v koži niekoho iného". :-S
duša človeka bezprostredne súvisi s človekom, ktorého stvoril Boh...
nevidím v tom žiadne odbočenie od problému ...
a ty ako poradil dotyčnému,aby sa mu uľavilo